9.5.07

Τα Ρεκόρ της Παρέας Μέρος Α: Τα σύντομα

Το πιο σύντομο ραντεβού

Πόσο γρήγορα μπορεί να στραβώσει ένα ραντεβού; Νομίζω ότι η Ν. κατέχει το ρεκόρ του πιο σύντομου ραντεβού στον κόσμο! 6 δευτερόλεπτα! Τόσα χρειάστηκαν! Μέχρι να διαλυθούν όλα!
Είχε κανονίσει επιτέλους να βρεθεί με τον Κώστα! Τον οποίο κυνηγούσε για μήνες!
Καθώς είχε φτάσει νωρίτερα στο μπαράκι όπου είχαν δώσει ραντεβού, η Ν. κάθησε στο μπαρ και παρήγγειλε ένα ποτό όταν κάποιος αδέξιος τη σκούντησε και έριξε το ποτό πάνω της! Άρχισε λοιπόν τα καντήλια (αν ήταν σήριαλ θα έπεφτε πολύ *μπιπ*) και φυσικά (ο Murphy μισεί όλη την παρέα) ο απρόσεκτος νεαρός δεν ήταν άλλος από τον Κώστα! Περιττό να σας πω πως το ραντεβού πήγε άπατο!

Η πιο σύντομη σχέση

Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει μικρής διάρκειας σχέσεις... Αλλά πόσο μικρής;
Εγώ για παράδειγμα στο Λύκειο τα είχα φτιάξει με ένα συμμαθητή μου για δυο μέρες! Οι οποίες όμως ήταν Σαββατοκύριακο και φυσικά δεν τον είδα καθόλου!
Η Σ. όμως κατέχει επάξια αυτό το ρεκόρ! Θυμάστε την ιστορία με τη Σ., τον Α. και το msn; Ε, γι αυτή τη σχέση μιλάω! Θεωρητικά τα έφτιαξαν την Πέμπτη το βράδυ! (Πρέπει να έχω φυλάξει και το απόσπασμα από τη συνομιλία που μου έστειλε η Σ.) Συναντήθηκαν όμως το Σάββατο! Και μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης αμηχανίας και ανύπαρκτης χημείας (εκτός από τη Χημεία κατεύθυνσης που είχαν την επόμενη ώρα) αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν! Δέκα; Δεκαπέντε λεπτά; Maximum! ;-)

Η πιο σύντομη χυλόπιτα

Το ρεκόρ της πιο σύντομης χυλόπιτας - και γενικά το ρεκόρ στις χυλόπιτες - το κατέχει φυσικά η Μ.! Και δε μιλάω για την περιβόητη χυλόπιτα με την ηλικία! Αλλά για μια ακόμη πιο σύντομη!
Είμαστε όλη η γνωστή παρέα και τα πίνουμε σε ένα μπαράκι όταν ένα αφελής νέος πλησιάζει τη Μ....
- Να σε...
Μέχρι εκεί πρόλαβε να φτάσει! Το κοφτό "όχι" και η γκριμάτσα της Μ. τον έστειλαν από κει που 'ρθε! Τέτοιο ΟΧΙ ούτε το '40 δεν είπαμε!

Το πιο σύντομο σεξ

Όλοι έχουμε κάνει "ένα στα γρήγορα"! Για διάφορους λόγους! Η Ε. κι ο Χ. έναν καιρό είχαν σπάσει κάθε ρεκόρ! Λόγω του ότι ποτέ δεν είχαν άδειο σπίτι είχαν μάθει τα παιδιά να εκμεταλεύονται κάθε ευκαιρία! Όταν η μαμά του Χ. κατέβαινε στο φούρνο, όταν η μαμά της Ε. πήγαινε στη λαϊκή... Το ρεκόρ πρέπει να το έσπασαν τη φορά που η μαμά του Χ. ανέβηκε να πληρώσει τα κοινόχρηστα!

Η πιο σύντομη φάση

Ένα από τα κορυφαία κατορθώματα της Α.! Κανονικά θα του άξιζε ολόκληρο post!
Έχουμε βγει η γνωστή γυναικοπαρέα σε μπαράκι στην Ίο όπου επικρατεί πανικός! Η Α. έχει βάλει στο μάτι έναν Ιταλό τουρίστα κι όλο κατεβάζουν σφηνάκια! Κι εκεί που περιμένουμε να ρθει να μας πει "εγώ δε θα κοιμηθώ μαζί σας απόψε" τη βλέπουμε να φιλιέται! Όχι όμως με τον Ιταλό! Αλλά με τον διπλανό του!!! (περιττό φαντάζομαι να σας πω ότι όταν κατάλαβε το λάθος ο Ιταλός είχε εξαφανιστεί!)

3 σχόλια:

Wonder είπε...

Περιμένω την απολαυστική συνέχεια!

jul είπε...

Εχω λιώσει στο γέλιο

An-Lu είπε...

Life is short babies!