4.8.10

Στήσου!

Αν αργήσει ξανά πάνω από δέκα λεπτά θα είναι γάιδαρος!

Αν τον περιμένω ξανά μία ώρα θα είμαι ηλίθια!

Περί στησίματος λοιπόν ο λόγος, και - δυστυχώς - όχι στα τέσσερα. Αλλά στον καύσωνα, εκεί που στο πεζοδρόμιο ψήνεις αυγά μάτια σε 3 λεπτά... Όχι δηλαδή ότι το στήσιμο είναι καλύτερο στους 0 βαθμούς Κελσίου. Ή στη βροχή. Ούτε καν σε... αίθριες καιρικές συνθήκες!

Το στήσιμο είναι απαράδεκτο ούτως ή άλλως!

Οι συνθήκες απλά αυξάνουν την ένταση και συμβάλουν στην... ποικιλομορφία των όσων θα σου σούρω όταν δεήσεις να εμφανιστείς!


Αυτό είναι ένα ρολόι. Ο μικρός δείκτης δείχνει την ώρα και ο μεγάλος τα λεπτά. Και αν μπερδεύεσαι, να, πάρε ένα ηλεκτρονικό.

Επίσης άσε τη θεωρία της σχετικότητας κατά μέρους και τις φιλοσοφικές ανησυχίες για το πραγματικά είναι ο χρόνος. Ο χρόνος είναι ένα από τα θεμελιώδη μεγέθη της φυσικής, συμβολίζεται με το γράμμα t (το οποίο ηλιθίως διαβάζουμε "τε" με γαλλική προφορά) και μετριέται σε seconds - και τα παράγωγά του.

Έχεις συναίσθηση του χρόνου; Όχι, ε; Μην ανησυχείς, κατά βάθος η συναίσθηση αυτή αποκτιέται!
Πόση ώρα χρειάζεσαι για να ντυθείς;
Κάθε πότε περνάει το τρόλεϊ τις Κυριακές;
Πόση ώρα θες με το τρένο Καλλιθέα - Θησείο; (αυτή η ερώτηση γίνεται όλο και πιο δύσκολη με τα %^#$^% έργα)
Πόση ώρα περπάτημα έχεις μέχρι το σημείο του ραντεβού;
Μαζεύοντας αυτές τις μικρές πληροφορίες, και κάνοντας μια απλή πρόσθεση μπορείς να υπολογίσεις στο περίπου πότε θα πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι και πότε να ξεκινήσεις για να είσαι εκεί στην ώρα σου!
Δώσε κι ένα περιθώριο 10 λεπτών για αστάθμητους παράγοντες και ξεκίνα!
Δύσκολο; Δε νομίζω!


Και τώρα εξήγησε μου, με ποια λογική φεύγεις παρά πέντε για μια διαδρομή που ακόμα και με αμάξι και όλα τα φανάρια πράσσινα θες μισή ώρα για να διανύσεις!

Τι διάολο έχεις στο κεφάλι σου όταν λέμε και δέκα, κι εσύ ξεκινάς και 9 από το σπίτι σου! Πες μου ότι το ασανσέρ σου είναι τηλεμεταφορέας!

Αν έχεις ήδη αργήσει 10 λεπτά και δε βλέπεις να φτάνεις πριν περάσουν τουλάχιστον άλλα δέκα, τι περιμένεις για να με ενημερώσεις; Θες να μου κάνεις έκπληξη;

Και γιατί δεν απαντάς καν στο κινητό; Δε σε παίρνω για να σε βρίσω! Αυτό θα το κάνω από κοντά. Να μάθω αν έρχεσαι θέλω ή αν σε πάτησε το τρένο.



Α! Και αν ξαναεμφανιστείς χαρωπός χαρωπός - και 45 λεπτά αργοπορημένος - και δεν πεις καν συγγνώμη θα σε σκοτώσω και ας με πάνε φυλακή!


[Και το γεγονός ότι στη δουλειά σου δεν αργείς ποτέ, δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα. Δείχνει μάλλον ότι εμένα με έχεις γραμμένη και δε βρίσκεις το λόγο να μπεις στον κόπο να μη με στήσεις...]

$&*@&^%*&@! Τσαντίστηκα!

4 σχόλια:

civil είπε...

έχω μια θεωρία: το 99% των ανθρώπων που σε στήνουν σε ραντεβού, δεν χάνουν ποτέ το τραίνο. Εκεί ξέρουν πως αν αργήσουν, κανείς δεν θα τους περιμένει. Γκε-γκε;

Ανώνυμος είπε...

καλοοοοο!!!!αν και πιστευω οτι οι γυναικες αργουν πιο πολυ...φυσικα και δεν ξερω τον λογο...οπως και δεν ξερω για ποιο λογο πανε 2 γυναικες μαζι στην τουαλετα ας πουμε....
δε πιραζει ομως..εμεισ διχνουμε κατανοηση.....
φιλακια

An-Lu είπε...

Ορθοτατο το συμπερασμά σου "Δείχνει μάλλον ότι εμένα με έχεις γραμμένη..." οποτε απλα τον στελνεις στη χωρα του Ποτέ-Ποτέ ;-)

Ανώνυμος είπε...

Στον ανθρωπο ειναι παιδια...
Εσυ ομως παντα να σκεφτεσε οτι αργησε ωστε να σου ερθει πιο ετοιμος...Για το καλο σου αργησε βρε... :)