21.6.10

Πηδάτε γιατί χανόμαστε!!!

Δεν ξέρω αν είναι μύθος το γεγονός ότι ένας άντρας σκέφτεται το σεξ 4.745 φορές το χρόνο, δηλαδή περίπου 13 φορές τη μέρα... Είναι σίγουρα μύθος το ότι θέλουν να το κάνουν με την ίδια συχνότητα!


Στα λόγια σχεδόν όλοι οι φίλοι κι οι γνωστοί μου είναι sex maniacs! Μέχρι στιγμής πάντως είχα την τύχη να πετύχω μόνο δύο που ήταν όντως...

Αλλά το ανησυχητικό είναι ότι λιγοστεύουν και αυτοί που κινούνται στον εθνικό μέσο όρο του "δυο φορές την εβδομάδα"...

Από τους τρομαχτικούς - που παραδέχονται ότι μπορεί να θέλουν σεξ μια φορά στους δύο μήνες - δεν έβγαλα άκρη για τα βαθύτερα αίτια...

Και προφανώς δεν έβγαλα άκρη ούτε από τους κρυφούς! Από αυτούς που είναι πάντα πρόθυμοι να ανοίξουν σεξοκουβέντα μαζί μου, και να δηλώσουν ότι αν μπορούσαν θα πηδούσαν όλη μέρα κάθε μέρα! Και τότε καμάρι μου, γιατί δεν το επιδιώκεις; Κι ούτε καν;! Γιατί δεν το κανονίζεις!
(ναι, τώρα κράζω συγκεκριμένο άτομο)
(τον περιβόητο φαντάρο της Σ.)
(που πολύ την είχα καταβρεί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας με το άτομό του)
(και βγάζει κι αυτή τη βαρβατίλα του άντρα του σωστού...)
(κι ακόμα σε υπερασπίζομαι ρε φίλε, αλλά κάνε κι εσύ κάτι!)
Τα περί προτεραιοτήτων φαντάρων και λοιπών ξεσπιτωμένων δεν τα θίγω στο παρόν post. Αλλά, θα το δεις που θα το δεις το κορίτσι 2-3 μέρες το μήνα, για πάστα θα την πας; Ή για την ακρίβεια, μόνο για πάστα;;;!!!

Να σας πω κάτι; Ποντάρω τις τελευταίες μου ελπίδες στην οικονομική κρίση! Δε θα 'χουμε λεφτά για καφέ, ε, να μην το ρίξουμε στο σεξ;!

Πηδάτε ρε γιατί χανόμαστε!!!

3 σχόλια:

An-Lu είπε...

Καλή ιδέα!

J είπε...

Οι γυναίκες πόσο συχνά το σκέφτονται;

Carrie Vs Bridget είπε...

@ An-Lu

Αν απαγορευτεί και το κάπνισμα, σε συνδυασμό με την τιμή του καφέ και τους μισθούς μας, δεν είναι καλή ιδέα! Είναι η μόνη! :-P

@ J

Θα κάνω μια μελέτη και θα σου δώσω νούμερο... Πάντως το μικρό μας δείγμα το επιζητά με μεγαλύτερη συχνότητα απ' ότι το προσφέρετε!