19.9.07

Τι εννοείς;

Ο κολλητός μου αυτόν τον καιρό γουστάρει μια συμφοιτήτρια του. Από αυτές τις μικροκαμωμένες, χαριτωμένες και - πολύ - χαζοχαρούμενες! Γενικά η φάση πάει πολύ καλά, πολύ συχνά μετά το μάθημα φεύγουν μαζί, έχουν πάει και κανά δυο φορές για καφέ. Και χτες της έκανε και μάθημα! Ναι, της εξηγούσε κάτι ασκήσεις ανάλυσης! ;-)
Που είναι το πρόβλημα, θα μου πείτε; Το πρόβλημα είναι ότι η αγαπημένη ατάκα της κοπελιάς είναι το "Τι εννοείς;"! Εννιά στις δέκα φορές δεν καταλαβαίνει τι της λέει! Ή τουλάχιστον όχι με την πρώτη...


Ειδικά χτες που προσπαθούσε να της εξηγήσει τα πεδία ορισμού είχε παρει μια έκφραση απόλυτου πανικού και τον κοιτούσε λες και μιλούσε κινέζικα!
Ακόμη λοιπόν κι αν η τύπισσα πληρεί τις προϋποθέσεις εμφάνισης - και με το παραπάνω σύμφωνα με τον κολλητό - το IQ της είναι μάλλον επικίνδυνα χαμηλό...
Άκουσα λοιπόν διάφορες αμπελοφιλοσοφίες και φαλλοκρατικές κακίες όπως "για να τη βγάζω βόλτα να τη δείχνω είναι τέλεια" αλλά "πώς θα παρουσιάσω τέτοιο βούρλο στην παρέα μου;"! Ανέλυσε με τις ώρες τους προβληματισμούς του. Αγνόησε παντελώς το κήρυγμα μου περί πιο σοβαρών κριτηρίων στην επιλογή συντρόφου. Και κατέληξε ότι αύριο θα κάνει το οριστικό τεστ: θα της πει ένα ανέκδοτο! Κι αν απαντήσει πάλι "τι εννοείς;" θα παραιτηθεί!

8 σχόλια:

zouri1 είπε...

ζηλιες.

Aphrodite είπε...

aaa milame gia ma8imatika?

ama vare8i tin "ti ennois" na me sistisis mpas ke parasw ta ma8imatika kapote:P

toulaxiston prospa8i to pedi vre! afto 8a pi epimoni!

Derek είπε...

λίγα με τις μικροκαμωμένες!!!


...για όλα τα υπόλοιπα αποφεύγω να πάρω θέση :P

jul είπε...

Λοιπόν ξέρω ακριβώς τι εννοείς!!!!!! Πωπωπωπωπωπω εγώ ξέρω μια που αντί για το "τι εννοείς" λεει "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ" εκει να δεις!!!!!! Να ειναι κάτι πασίγνωστο κάτι γελοίο καινα γυρνάει να σου πεϊ αυτό το πράγμα....πφφφφφφφφφφφ

Αταίριαστος είπε...

Καταρχάς, όταν λες "πεδία ορισμού" τι εννοείς;

Χειρότερο είναι όταν ο άλλος συνηθίζει να ρωτάει "κατάλαβες τι εννοώ;". Με το "τι εννοείς;" το πολύ να τον πάρεις για χαζό. Ενώ στο "κατάλαβες τι εννοώ;" είναι σαν να θεωρεί εσένα χαζό.

Το ανέκδοτο που θα χρησιμοποιήσει ο φίλος σου ως κριτήριο, να μας το πεις να κρίνουμε αν ήταν κατάλληλο, γιατί μπορεί όντως να είναι από αυτά που δεν τα πιάνεις εύκολα και να μη φταίει η κοντούλα.

Carrie Vs Bridget είπε...

@ zouri1

Eγώ; Εγώ δεν την ξέρω την κοπέλα! Άσε που, στην τελική, την υπερασπίστηκα κιόλας! ;-)

@ QuelMarth

Μπα, δε σε χαλαλίζω για τον κολλητό μου! Μια χαρά κοπέλα μου φαίνεσαι! Άστο το άλλο το καμένο! (παρεμπιπτόντως είχα χάσει το blog σου, πάλι καλά που ξαναεμφανίστηκες!)

Και τώρα που το θυμήθηκα, μήπως υπάρχει κανένας (άντρας) που να θέλει να τον... διαβάσω μαθηματικά; Ή, και να με διαβάσει αυτός, πάλι δεν έχω πρόβλημα...

@ Derek

Περί ορέξεως...
Βρε, το θέμα δεν είναι οι διαστάσεις... Νομίζω δηλαδή κιόλας, γιατί τελευταία ο κολλητός πολύ με μπερδεύει...

@ jul

Σοβαρά; Πρώτη φορά το ακούω! lol

@ Αταίριαστος

Κατάλαβες; Κι αν δεν κατάλαβες, κάνε πως κατάλαβες, για να μην καταλάβουν οι άλλοι πως δεν κατάλαβες! Κατάλαβες;

Όσο για το ανέκδοτο, σωστά... Πρέπει να το τσεκάρουμε το θέμα! Να κάνουμε και μια στατιστική μελέτη (ακόμα χρωστάω στατιστική λέμεεεε)! Μην της πει κι αυτός το... μπλε βελούδο!

Ανώνυμος είπε...

telika ti egine?

Carrie Vs Bridget είπε...

Τελικά της το είπε το ανέκδοτο! Ένα από τη... σειρά του δάσους! Και φαίνεται να το κατάλαβε κιόλας! :-Ρ
Η φάση όμως δεν έχει προχωρήσει άλλο γιατί... τσακώθηκαν για κάτι ασκήσεις φυσικής! Για να δούμε...