24.7.07

Είμαι με το συγκρότημα

Ο τίτλος που απορρίφθηκε: Να μαθαίνεις απ' τα λάθη σου...

Μου τη δίνουν οι άνθρωποι που σε κάθε γωνία συναντούν γνωστούς. Ή, για την ακρίβεια, τους ζηλεύω! Ζηλεύω την Α. που κάθε φορά που βγαίνουμε Εξάρχεια χαιρετάει τουλάχιστον 10 άτομα. Που μπαίνει δωρεάν στις συναυλίες, που ξέρει τους τραγουδιστές από τ' αγαπημένα μας συγκροτήματα...

Χάρη στην Α. λοιπόν, γνώρισα κι εγώ τα μέλη ενός συγκροτήματος! Κι όχι μόνο τους γνώρισα κι ήπια καφέ μαζί τους, αλλά αποκτήσαμε και επαγγελματική σχέση (μεγάλη ιστορία)!
Οπότε στο τελευταίο live τους ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά όχι στο πλήθος! Πήγα μαζί τους με τ' αμάξι και μπήκα στο μαγαζί με την άνεση και το βλέμμα "είμαι με το συγκρότημα". Βοήθησα στο στήσιμο, ήμουν παρούσα στο sound check και φυσικά δεχόμουν ευχαρίστως τα κερασμένα ποτά από το μαγαζί!

Κι ενώ είπαμε περιφερόμουν με τον αέρα "ναι, είμαι με τα παιδιά", έκοβα κίνηση! Όλοι οι ωραίοι άντρες μαζεμένοι! Μακρυμάλληδες, μουσάτοι και μαυροντυμένοι... Αααααχ!

Αλλά είπαμε! Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου! Γιατί όσο κι αν κοίταζα δεξιά κι αριστερά, όσο κι αν προσπαθούσα να πιάσω κουβέντα με κάποιον από όλους αυτούς τους άντρες, δεν κατάφερα τίποτε. Με το που ανέβηκε το συγκρότημα στη σκηνή ήταν απλά σαν να μην υπήρχα!

Τουλάχιστον το ποτό ήταν δωρεάν! ;-)

6 σχόλια:

zouri1 είπε...

για μενα συνηθως λενε,ειμαι με τον υπουργο :)

An-Lu είπε...

Pas mal! Τουλάχιστον έδωσες το στίγμα σου στους περιβάλλοντες ωραίους!

Ανώνυμος είπε...

...But hey i'm in the band
Would it be so hard for you to understand
That I got obligations to my screaming female fans
Because I'm in the band...

Nicky-Athina Polymeri είπε...

Κοιταξε να δεις, αν συνεχίσεις σε αυτο το δρόμο, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος και θέλει ψυχή, θα μάθεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του πώς να πιάνεις κουβέντα! Ενα μικρό μυστικό της δουλειάς είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι με τους κολλητούς σου. Τόσο απλά! Και όπως είπε η φοβερη Penny Lane στο Almost Famous, αν ποτέ νιώσεις μοναξιά, πήγαινε στο πλησιέστερο δισκάδικο και θα συναντήσεις τους φίλους σου!

toolman είπε...

to the band!

Νίνα είπε...

xaxa!!! η κολλητη μου η Νικη ή αλλιως no way out να δεις ποσα συγκροτηματα ξερει! ακριβως αυτη μου θυμησε η ιστορια!!! αφησε και το σχολιακι της απο πανω =)!οποτε μαλλον μετραει η συμβουλη της...!