25.5.07

Γιατί μπαμπά;

Πολλές σχέσεις μου έχουν ναυαγήσει! Κι ακόμα περισσότερες πριν καν γίνουν σχέσεις! Και για διάφορους λόγους! Αλλά αυτός που ακολουθεί είναι ο πιο παράλογος!

Τον Κ. τον γνώρισα όταν πήγαινα Α Λυκείου. Την εποχή των καταλήψεων και του "Κάτσε καλά Γεράσιμε"! Πρωτοετής φοιτητής, με μακρύ μαλλί και μούσια... Είχε αναλάβει να κάνει τον καθοδηγητή μου. Κι εγώ τον είχα ερωτευτεί! Κατεβαίναμε μαζί στις πορείες, με έσερνε στα συντονιστικά. Με έβγαζε για ποτό και κουβεντούλα στα Εξάρχεια. Ναι, ξέρω ότι ο λόγος που με είχε αυτός από κοντά ήταν καθαρά πολιτικός αλλά... Κάποια στιγμή θα τον κατάφερνα!

Ένα βράδυ με κάλεσε για σινεμά με ένα φιλικό του ζευγάρι! Και φυσικά το είδα σαν ευκαιρία! Μισοσκόταδο και ζευγαράκια; Ή τώρα ή ποτέ!

Τον φίλο του, τον Γ., τον ήξερα. Όπως και ήξερα πολλά παιδιά από το συγκεκριμένο σχήμα. Πριν μπούμε στην αίθουσα κάναμε τρελό χαβαλέ. Μου λέγανε ιστορίες για τη φοιτητική ζωή, μου ανέλυαν πόσο ταιριάζει η σοκολάτα με τα γαριδάκια (!) και γενικά ήταν μια ωραία χαλαρή ατμόσφαιρα! Κι επιτέλους είχαμε και μια φυσιολογική συζήτηση με τον Κ.! Χωρίς τον Αρσένη και τα της παιδείας! Μέχρι που μπήκαμε στην αίθουσα!

Κάθησα φυσικά δίπλα στον Κ. και γενικά ψυθιρίζαμε διάφορα κατά τη διάρκεια του έργου. Και πάνω σε μια ερωτική σκηνή ο Κ. με πήρε αγκαλιά! Έκλεισα τα μάτια και περίμενα! Περίμενα το πολυπόθητο φιλί! Ο Κ. έσκυψε λίγο ακόμα προς το μέρος μου και τα χείλη μας σχεδόν συναντήθηκαν...

- Ρε μαλάκα, αυτή είναι η κόρη του Παπαδόπουλου!

Η ατάκα του Γ. έκοψε και τη φάση και οποιαδήποτε άλλη σχέση με τον Κ. πριν καλά καλά αρχίσει..
Γιατί μπαμπά; Γιατί πρέπει να ξέρεις τους φίλους μου; Γιατί πρέπει να σε φοβούνται κιόλας;

6 σχόλια:

η Λίτσα είπε...

τοσο φόβος και τρόμος ο μπαμπάς;

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Λόλα

Χα χα! Δεν ξέρω πόσο φοβερός και τρομερός μπορεί να φαίνεται!
Πάντως δεν ξέρω και κανέναν πιτσιρικά που θα αισθανόταν άνετα αν συνειδητοποιούσε ότι φιλάει την ανήλικη κόρη κάποιου γνωστού! ;-)

zouri1 είπε...

και δεν μπορουσες να αρνηθεις οτι εισια η κορη του παπαδοπουλου?

Agobooks είπε...

Τώρα τουλάχιστον, έχει ξεπεραστεί ο φόβος του μπαμπά;

Carrie Vs Bridget είπε...

@ zouri1

Άντε τώρα εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!
Τι νόημα θα είχε άλλωστε; Ήμουν όντως η κόρη του... συντρόφου. Και την κατάλαβα την απόφαση του. Αλλά...

@ N.Ago

Ε, θέλω να ελπίζω ότι αυτού του είδους τα μπλεξίματα έχουν τελειώσει. Ενήλικοι είμαστε! Πάντως κι ένας πρώην μου, αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από μένα, είχε πάρει από φόβο το μπαμπά μου. Σκεφτόταν μάλλον ότι η μεταξύ τους διαφορά ήταν μικρότερη από τη δική μας! lol

toolman είπε...

η αγάπη είναι ελέφαντας!

υ.γ. με τον παττακό καμία συγγένεια έχουμε;