15.5.07

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού

Η Α. συχνά τα καλοκαίρια πηγαίνει στο χωριό της. Και συνήθως βαριέται τη ζωή της... Καταρχάς δεν έχει ούτε βουνό ούτε θάλασσα! Έχει δύο καφετέριες όλο κι όλο και μία... ντίσκο! Έχει ένα σωρό θείες που χώνουν τη μύτη τους παντού! Και φυσικά οι περισσότεροι άντρες είναι ξαδέρφια της! ;-)

Πώς να περάσεις λοιπόν καλά σε ένα τέτοιο μέρος; Πόσο μάλλον αν είσαι η Α!

Πέρισυ το καλοκαίρι λοιπόν η Α. θα περνούσε μια βδομάδα στο χωριό. Κι ήταν ήδη στα πρόθυρα υστερίας! Μέχρι που συνάντησε τον Π.! Φίλοι από παλιά, ευτυχώς όχι ξαδέρφια, κι ο Π. εμφανίστηκε ανανεωμένος, ηλιοκαμμένος, με το μαλλί (επιτέλους) μακρύ αρκετά για να πιάνεται κοτσίδα! Να κάτι ενδιαφέρον για να αντέξει τις 7 μέρες της εξορίας της! Έλα όμως που ήταν κι οι δυο δεσμευμένοι...

Αφού το συζήτησαν αρκετή ώρα παρέα με ένα μπουκάλι κρασί (το αλκοόλ δε βοηθαει και τόσο στη σωστή λήψη αποφάσεων) αποφάσισαν να περάσουν μαζί αυτές τις εφτά μέρες. Και μετά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Και φυσικά αυτό έκαναν! Σκότωναν την πλήξη τους παρέα, κάλυπταν τις... βιολογικές τους ανάγκες και γενικά περνούσαν μια χαρά τα παιδιά! Ίσως αυτό το εφήμερο της κατάστασης να λειτουργούσε θετικά στη σχέση τους! Μέχρι την τέταρτη μέρα!

Γιατί ναι! Τοσο άντεξαν μαζί! Μια σχέση που έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε με ημερομηνία λήξης... κατάφερε να αναλωθεί πριν από αυτήν! Μια φάση με όριο στο 7 κατάφερε να παρουσιάσει σημείο καμπής ήδη από το 4 (διαβάζω για την εξεταστική κι έχω αρχίσει να το χάνω...)!

13 σχόλια:

zouri1 είπε...

ειναι και οι 2,για τα γκραβαρα.

Jimbo είπε...

Να εξετάσεις και την δεύτερη παράγωγο στο 4 για να βεβαιωθείς ότι το ακρότατο είναι αρνητικό. (και γώ εξεταστική έχω :P)

Νίνα είπε...

εγω δηλαδη που δινω εξετασεις αραβικα τι να πω βρε παιδια..?! الحب هواللغز !!! (η αγάπη είναι μυστήριο)

An-Lu είπε...

Α καλάααα.....

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον η Α βρήκε ένα ενδιαφέρον τρόπο να περάσει ωραία παραπάνω από τις μισές διακοπές της! ;-)

Carrie Vs Bridget είπε...

@ zouri1

Μα, γιατί το λες αυτό;;;

@ Dimitris

Κλαψ! Κλαψ! Τουλάχιστον υπάρχει κι άλλος κόσμος που υποφέρει... Κάτι είναι κι αυτό! Τη μονοτονία μου μέσα! ;-)

@ Nina

Μμμμ... Αυτά σας μαθαίνουν στα αραβικά; lol

@ An-Lu

Όπως το 'πες!

@ frikio

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις,C-v-B!

civil είπε...

τώρα που έχεις διάβασμα μου θυμήθηκες κάθε ιστορία της Α και της Β και της Γ; Τα κεφάλια μέσα ψάρι! Παράτα τα μπλογκ και τα "πρέπει να απαντήσω στα σχόλια" και πιάσε τα βιβλία!




jul είπε...

Βρε κάτσε διάβασε και άσε τα τσιλιμπουρδίσματα των φιλενάδων σου...αντε αντε...μετά έχει ταξιδάκι στα Λονδίνα μήπως???:Ρ:Ρ:Ρ

Ανώνυμος είπε...

Κατά πρώτον να σου ευχηθώ καλή δύναμη για διάβασμα και καλή επιτυχία!
Κατά δεύτερον,να σου πω ότι κάθε που διαβάζω-ή και ακούω κάτι τέτοια,απογοητεύομαι οικτρά...Μόνο εγώ έχω απομείνει που πιστεύω στη μονογαμικότητα και στο"αν γουστάρεις να πηδηχτείς με άλλον,να χωρίσεις πρώτα τον προηγούμενο";Με τίποτα,αλλά με τίποτα δεν μπορώ να δω το σεξ ως διασκέδαση της πλήξης,φρίττω...:(και δεν μπορώ να δω γενικά το σεξ χωρίς έρωτα,δεν υφίσταται τέτοιο πράμα για μένα...)

Betty hopeless romantic

seaina είπε...

Καλό διάβασμα!!
Όσον αφορά το post, θα πω πως και οι 2 τους ήταν ανικανοποίητοι από τις σχέσεις τους (αλλιώς δεν θα κοίταγαν αλλού απλά για να περάσουν οι 7 ημέρες!!).
Αλλά όπως αποδείχθηκε, ήταν και ανικανοποίητοι και με τη μεταξύ τους σχέση ... οπότε "πάμε για άλλα, γενικώς".

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Ανώνυμο

Thanks, αλλά καλύτερα ευχηθείτε μου καλή τύχη... Γιατί για επιτυχία...

@ Civil

Κλαψ, κλαψ! Μη με μαλώνεις... Διαβάζω κιόλας... Ή τουλάχιστον προσπαθώ!

@ Jul

Ε, ένα διαλειμματάκι έκανα...
Το συγκεκριμένο ταξιδάκι δε μπορείς να φανταστείς πόσο το θέλω πάντως... Και πόσο το φοβάμαι όμως... Πρέπει να γράψω και γι αυτό μπας και με βοηθήσει κανείς...

@ Betty hopeless romantic

Thanks για τη συμπαράσταση...
Πάντως εγώ δεν είμαι πια τόσο απόλυτη στα θέματα σχέσεων. Όπως μου έλεγε χτες μια φίλη, όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε την πιθανότητα ότι μπορεί να συμβεί και σε μας (να ερωτευτούμε κάποιον άλλο), τόσο πιο προετοιμασμένοι θα είμαστε. Και τόσο πιο σωστά θα το αντιμετωπίσουμε.
Και πίστεψε με, μπορείς χαλαρά να αντιμετωπίσεις το σεξ σα διασκέδαση. Άλλο σεξ κι άλλο έρωτας...

@ seaina

Thanks again!
Κατά βάθος δίκιο έχεις. Γιατί αν ήταν ερωτευμένοι κι οι σχέσεις τους σήμαιναν πολλά, μάλλον δε θα τις έθεταν σε κίνδυνο για μια ρημαδοβδομάδα. Που αργά ή γρήγορα θα περνούσε! Τώρα για το μεταξύ τουυς, τι να πω; Την Α. την ξέρω καλά! Αν κι ο άλλος είναι σαν κι αυτήν καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα κάνανε σαλάτα! lol

Unknown είπε...

Που βρίσκομαι; Μάλλον έχω χαθεί στο τίποτα.....