12.2.07

Seven...Seven...SEVEN!!!

Monica: Λοιπόν, όλοι ξέρουν τις βασικές ερωτογενείς ζώνες. Έχεις το ένα, το δύο, το τρία, το τέσσερα, το πέντε, το έξι και το εφτά!

Chandler: (έκπληκτος) Υπάρχουν εφτά;

Monica: Λοιπόν, οι πιο πολλοί άντρες χτυπούν ένα, δύο, τρία και μετά κατασκηνώνουν στo εφτά. Το σημαντικό είναι να κινηθείς με το πάσο σου. Να τις πετύχεις όλες! Οκ. Μμμμ... Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με λίγο 1, 2, 1-2-3, 3, 5, 4, 3-2, 2, 2-4-6, 2-4-6, 4, 2, 2, 4-7, 5-7, 6-7, 7, …7..…7…7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7…

Η πιο αγαπημένη μου ίσως σκηνή από τα Φιλαράκια! Η σκηνή που η Μόνικα δείχνει στον Τσάντλερ τις εφτά ερωτογενείς ζώνες των γυναικών!

Για να είμαι ειλικρινής εγώ νομίζω ότι έχω περισσότερες από εφτά! Πολύ περισσότερες από εφτά! Ειδικά όταν μου αρέσει κάποιος, αρκεί ένα απλό άγγιγμα στο χέρι για να με κάνει να τιναχτώ, να ανατριχιάσω, να ανάψω...! (Άσε που πολλές φορές αυτές οι ερωτογενείς ζώνες μου δημιουργούν μπελάδες! Καθώς ενεργοποιούνται μόνες τους και χωρίς να με ρωτήσουν! lol)

Πράγματι, οι περισσότερες γυναίκες, αν και αναγνωρίζουμε ότι κι ένα... στα γρήγορα μπορεί να είναι πολύ καλό, τις περισσότερες φορές προτιμάμε το πλήρες μενού! Όπως ακριβώς το περιγράφει η Μόνικα! Take your time, εξερευνήστε την περιοχή, παίξτε με τα όρια μας, κάντε μας να ανυπομονούμε να φτάσει η ώρα για το... κυρίως πιάτο! Και να είστε σίγουροι πως θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας! ;-)



Τι γίνεται όμως με τους άντρες; Τελικά πόσες ερωτογενείς ζώνες έχουν; Τα πράγματα είναι όπως τα παρουσιάζει η παραπάνω γελοιογραφία; Ή απλά οι άντρες βαριούνται τα προκαταρκτικά; Εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι περισσότερες ερωτογενείς ζώνες είναι κοινές! Μπορεί κανείς άντρας να ισχυριστεί ότι δεν τον ανάβει η ανάσα μιας γυναίκας στο αυτί του; Τα χείλη της στο λαιμό του; Η γλώσσα της στο στήθος του; Κι όμως! Αν επικεντρωθούμε στο... εφτά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι!

Εσείς είστε μονόχνοτοι ή εμείς απαιτητικές; Ουφ!

12 σχόλια:

jul είπε...

Χμμμμ και για τους άντρες νομίζω ότι εκτός από το πουλί τους, έχουν και άλλες ερωτογενείς ζώνες... Γιατι πως εξηγείς το γεγονός πως όταν είσαι στα μέλια ένα μόνο φιλί, ένα μονο χάδι στο αυτί στο στήθος, κάτι γλυκά λογάκια ψυθιριστά, μπορεί να κάνουν τον "MR" να ανάψει???
Ωραιες εποχές τα μέλια!!! Γιατί τότε ζεις τον απόλυτο έρωτα...
Πφφφφ τι λέω απογευματιάτικο!!!!!

zouri1 είπε...

α,δεν ξερω απο αυτα

Carrie Vs Bridget είπε...

@ julia

Μωρέ έχουν... Αυτό είναι επιβεβαιωμένο και με πειραματικά δεδομένα! ;-)
Το θέμα είναι γιατί δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από το... εφτά;!
Μμμμ... Δε λέω. Ωραίες και εκείνες οι εποχές αλλά άπαξ και ανακαλύψαμε το "άλλο"... ;-)

@ zouri1

Μας δουλεύεις αγαπητέ;;;

Jimbo είπε...

Εντάξει όχι και μονόχνοτοι! Μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι... Κάποιοι ασχολούμαστε πολύ αργότερα με το 7, ξεκινάς με τα 1-6 και γυροφέρνεις το 7 μέχρι να το κερδίσεις...

Ανώνυμος είπε...

η πρώτη και τελευταία ερωτογενής ζώνη είναι το μυαλό

toolman είπε...

μέγιστη ατάκα από τον jojox! το θέμα είναι να καταφέρεις να γαμήσεις το μυαλό μιας κοπέλας!

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Dimitris

Μακάρι να υπάρχουν κι εξαιρέσεις! Βάζεις και τον εαυτό σου μέσα απ' ότι βλέπω! Μμμμ..!
Μωρέ όλοι στο τέλος κάνετε αυτό που θέλουμε! Άλλοι με περισσότερη άλλοι με λιγότερη προσπάθεια βέβαια... ;-)

@ jojox

Σωστός!

@ toolman

Κι ενός άντρα αντίστοιχα..!

___


ΑΛΛΑ... θα μου απαντήσει κανένας από τους άντρες, εσάς τι σας αρέσει; Ποιές είναι οι δικές σας ερωτογενείς ζώνες; Αν το "7" σας αρκεί ή θέλετε ένα μικρό tour και σε κάποια άλλα στρατηγικά σημεία; Για βοηθήστε με λίγο βρε παιδιά! ;-)

toolman είπε...

εννοείται! είναι αμφίδρομη η σχέση!

Jimbo είπε...

Μικρό tour??? Τι νομίζεις; Έτσι εύκολα την γλιτώνετε;;;

Κοιτά υπάρχουν πολλά σημεία και για μας αλλά θα σου πω τον βασικότατο κανόνα που ισχύει για μένα:

"Ότι θέλεις αρκεί να μην πλησιάζεις το σημείο όπου φημολογείται ότι βρίσκεται το αντρικό σημείο G"

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι,και δεν ξέρω αν είμαι εξαίρεση,ενώ απολαμβάνω και τα άλλα νούμερα,με το εφτά και μόνο να ασχολείται είμαι σούπερ ευχαριστημένη!Αρκεί βέβαια η ενασχόληση να μην κρατάει 10λεπτο!...μιλάμε για μία ώρα το λιγότερο και με εναλλαγές...:)

Betty όλο και λιγότερο blue

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Dimitris

Γκουχ! Γκουχ! Αναρωτιέμαι ποιός διατύπωσε αυτήν την θεωρία για το σημείο G των ανδρών... Και γιατί όλοι οι άντρες θεωρούν την περιοχή απαγορευμένη ζώνη! Χε χε!
Οοοοοκ! Δε θα πλησιάσουμε εκεί! Δώστε κανένα άλλο tip! Είμαι πάντα πρόθυμη να μάθω! ;-)

@ Betty όλο και λιγότερο blue

Καταρχάς χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μετά από τόσο καιρό!
Κατά δεύτερον χαίρομαι για την... σταδιακή αλλαγή χρώματος! Κι εγώ το... ξανοίγω σιγά σιγά! Χε χε!
Και τρίτον, καλό - δε λέω - το εφτά, κι ειδικά αν έχει διάρκεια και εναλλαγές όπως λες αλλά θέλει και λίγη ποικιλία! Εγώ τουλάχιστον θέλω! ;-)

Νίνα είπε...

χαχαχα κι εγω το ειδα στην τηλεοραση ειχε απιστευτη φαση! τη σκηνη με τη μονικα εννοω! χαχα! λοιπον, κι εγω αναβω με ενα αγγιγμα κ μονο οποτε..τι νουμερα κ ιστοριες αμα ειμαι ερωτευμενη ολα αρχιζουν να αναβοσβηνουν και να φωναζουν στο ταιρι καταβρόχθισε με =DDD όσο για τους ανδρες μονο το 7 εχουν στο μυαλο τους. Και το 7 της Μόνικα και το 7 της Χρυσπα, δηλαδη την απιστία οπότε..! Ασχολουμαστε μαζι τους μονο και μονο για να περναμε εμεις καλα! Τερμα! Κι αρκετά σκαμε για το τι θελουν!

(περίμενες να ακούσεις κατι αλλο απο την cold bitch? =D)