5.11.06

Οι κανόνες του παιχνιδιού

Τις προάλλες βγήκα με έναν συμφοιτητή μου για καφεδάκι... Πάνω στην κουβέντα του ανέφερα και τις θεωρίες του Γ. περί χυλόπιτας... Το αποτέλεσμα; Άκουσα άλλη μια εμπεριστατωμένη και λεπτομερή ανάλυση για το καμάκι και τους κανόνες του! Μα, όλοι οι άντρες πια έχετε σύστημα;

Για να βρεις, λέει, γκόμενα σε κλαμπάκι δεν πας ποτέ μόνο με ανδροπαρέα! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν και γυναίκες μαζί! Κι όσο πιο ωραίες τόσο καλύτερα! Γι αυτό το λόγο επιστρατεύουν αδερφές και ξαδέρφες και τις σέρνουν μαζί τους!

Όταν, λέει, μπαίνουν τέσσερις άνδρες μόνοι σε ένα κλαμπ, οι κοπέλες καταλαβαίνουν ότι έχουν έρθει για καμάκι και τους σνομπάρουν. Αν όμως μπουν συνοδευόμενοι οι μετοχές τους αυτόματα ανεβαίνουν!

Κι αν είναι ωραίες οι συνοδοί; Τα υποψήφια θύματα αισθάνονται και κολακευμένα όταν τα πλησιάζεις γιατί, λέει, σκέφτονται "Ήρθε με αυτήν την θεά και τώρα μιλάει σε μένα; Αααααχ!"

Γιατί είναι - είπαμε, αυτός τα λέει αυτά, όχι εγώ - στο DNA της γυναίκας να κυνηγάει το απαγορευμένο, το "αγκαζέ", το παράνομο! Τον ελεύθερο κι ειλικρινή δεν τον θέλει καμία!


Μάλιστα... Τελευταία έχω μείνει άφωνη! Δεν ήξερα ότι οι άντρες το έχουν ψάξει τόσο πολύ το θέμα! Κάνουν φροντιστήρια άραγε; Κι η σοφία αυτή μεταδίδεται από στόμα σε στόμα ή έχουν γραφτεί και εγχειρίδια;

26 σχόλια:

Αταίριαστος είπε...

Μάλιστα... Κάτι μάθαμε και σήμερα. Την άλλη φορά θα κουβαλήσω και τη σύζυγο. Πιο απαγορευμένο, "αγκαζέ" και παράνομο δεν γίνεται.

zouri1 είπε...

συγνωμη αυτα ειναι μαηθηματα νηπιαγωγιου.Τωρα τα μαθαινεις εσυ?
Βασικοι κανονες.Δεν ειναι αναγκη να μεταφερονται,ειναι γραμμενοι παντου.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,νομιζα οτι αυτα τα ειχες δεδομενα.:)

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Αταίριαστος

lol

@ zouri1

Ε! Οι σχέσεις δεν είναι παιχνίδι! Και δε θα έπρεπε να υπάρχουν κανόνες! Πόσο μάλλον ΤΕΤΟΙΟΙ κανόνες! Είναι υποτιμητικοί! Για όλους μας! Α! Με εκνευρίσατε πάλι βραδιάτικα! Ουφ!

Πφ! Και μετά κατηγορείτε τις γυναίκες! Τελικά νομίζω ότι εμείς είμαστε πιο ειλικρινείς!

homelessMontresor είπε...

Για αυτό είναι καλό να έχεις 2-3 φιλαράκια που να είναι άντρες! Μαθαίνεις απίστευτα πολλά (και χρήσιμα όπως είδες κ εσύ)πράγματα για τον ψυχισμό τους και πως βλέπουν τα πράγματα. :-)
Μοντρεσορ, η συμφεροντολόγα

zouri1 είπε...

Καλημερα,
Μηπως τελικα ειναι παιχνιδι?και αναλογα εφαρμοζεις την τακτικη σου?Για δες το και ετσι.Αλλα αυτο με το bar ειναι κανονας.Και απο την αντιθετη πλευρα.Και απο το γραφειο οταν πηγαινανε 6 κοριτσια μαζι σε bar,καθε σαββατο,εγω τις απετρεπα.Δεν θα βρειτε ποτε γκομενο,ελεγα γιατι βρωματε αγαμια.Και ετσι ηταν.Δεν θα σας πλησιασει κανενας σοβαρος.Ετσι ειναι κοριτσια...Γιατι δεν με ρωτατε?Διβαστε με και λιγο,που σας γραφω την σκεψη των αντρων(οχι κατ αναγκη την δικια μου).

civil είπε...

Άλλο τέχνασμα (για παντρεμένους): στο μπαρ φοράμε βέρα. Έτσι η άλλη ξέρει ακριβώς τι θέλεις και που το πας!

Klearchos είπε...

Δεν είναι όλοι οι άνδρες που το "εχουν σύστημα".... Είναι όλες οι γυναίκες που αντιδρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο... Αν είσαι μόνος σου (χωρίς γυναίκα) σκέφτεται "κάτι δεν πάει καλά με αυτόν για να μην έχει γκόμενα".... Αν είσαι με κοπέλα σκέφτονται "δοκιμασμένο πράγμα" και αν είσαι μαζί με μια κουκλάρα σε κοιτάνε κυριολεκτικά σαν ξερολούκουμο... Δεν χρειάζεται καμιά τρελή σοφία για να τα γνωρίζεις αυτά... Απλά παρατηρητικότητα...

Chrisa είπε...

Μάλλον καταναλώνουν πολύ χρόνο στις θεωρίες και στα φροντιστήρια διότι δεν βλέπω να την "πεφτουν" και πολύ οι άντρες!!!
Θυμάμαι πως ένα χρόνο που ήμουν μόνη μου δεν με πλησίαζε κανένας!!! Κανένας δεν ερχόταν να μου μιλήσει!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως έχω κάτι γραμμένο στο κούτελό μου!!! Τελικά συνειδητοποήσαν πως οι άντρες δεν είναι πλέον θαρραλέοι!

Klearchos είπε...

@Chrisa: Η ίδια λογική λέει πως αν μας κοιτάτε όταν είμαστε με άλλη γυναίκα τότε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αφού δεν είμαστε μόνοι μας... Πάντως, νομίζω, το βασικό είναι ότι έχουμε βαρεθεί τα παιχνίδια... Άμα είναι δεδομένο ότι στην αρχή πρέπει να πεις "όχι" για να δείξεις ότι είσαι καλή κοπέλα και μετά να μου ψήσεις το ψάρι στα χείλη για να μου δώσεις το τηλέφωνο σου, γιατί "έτσι πρέπει να κάνεις", τότε θα το κάνω μία, θα το κάνω δύο, εεε... μετά θα βαρεθώ...

dimitris είπε...

το Φαλοκρατισμο δεν τον αναπαραγουν μονο οι ανδρες ΑΛΛΑ κανουν φιλοτιμες προσπαθειες και οι γυναικες ΚΡΙΜΑ
===
Το Δευτερο Φυλλο => Σιμον ντε Μπωβουαρ
τοσο επικαιρο

K-Top είπε...

Χώσε σουρφού! Spazits! Και μετά μου λέτε εμένα γιατί έχω γίνει "Κύρος Βασσάρας" και μοιράζω κάρτες! :p

Τελικά η ατάκα "Κάθε γυναίκα ψάχνει το μαλάκα της και κάθε άντρας το πουτανάκι του" κάθε άλλο παρά τυχαία είναι...

Ανώνυμος είπε...

Κανόνες και βλακείες γι αυτο έχουμε γεμίσει μόνους να κυκλοφορούν σαν τις άδικες κατάρες...απο τους πολλούς κανόνες έχουμε χάσει το νόημα...

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω πάραυτα με τον Atron..

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω πάραυτα με τον Atron..

Carrie Vs Bridget είπε...

@ homelessMontresor

Έεεετσι! Κι εγώ νομίζεις γιατί τους κάνω παρέα; Χε χε!

@ zouri1

Δε θα 'πρεπε να είναι παιχνίδι... Όλοι έχουμε τα μικρά μας κολπάκια, δε λέω, αλλά όχι και να ανάγουμε το καμάκι σε επιστήμη! Σε διαβάζουμε φίλτατε, σε διαβάζουμε... ;-)

@ civil

Ψιτ! Αν είστε παντρεμένοι να αφήσετε κατά μέρους τα παιχνιδάκια στα μπαρ...
Χε χε!

@ Klearchos

Δεν σκέφτονται έτσι όλες οι γυναίκες και ελπίζω ότι αντίστοιχα δε δρουν κι έτσι όλοι οι άντρες... Πολύ δύσκολες έχουν γίνει πλέον οι ανθρώπινες σχέσεις!

@ dimitris

no comments

@ sourfou

Πολύ μου αρέσει όταν γράφω κάτι και μετά σφαζόμαστε στα comments! Χε χε!

@ Atron

Κι άλλη κάρτα; lol

@ Μαράκι

My point exactly!

@ julia

Στο ότι ψάχνουμε το μαλάκα μας; lol

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι που έχω σχέση.

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Michelle

Κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι που είμαι μόνη κι όχι με κάποιον από αυτούς! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια ακούω και αρχίζω να πιστεύω ότι ποτέ δεν θα έχω σχέση! Όλα είναι τόσο περίπλοκα που σκιάζομαι! ;-)))

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Irene

lol
Όχι κι έτσι!
Δε λέω, οι άντρες είναι μπελάς, αλλά κακά τα ψέματα, είναι ένας απαραίτητος κι αξιολάτρευτος μπελάς! Και έτσι κι αλλιώς εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο καλές στα "παιχνίδια"!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι όλοι έτσι βρε Carrie! Απλά όλο και μεγαλώνει το ποσοστό τους. Προσωπικά με το φίλο μου τους αποκαλούμε "οι κάφροι" όποτε συζητάμε :P

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Michelle

Αααα! Δεν ακούω κουβέντα! ΟΛΟΙ οι άντρες είναι μπελάς! Καλός μπελάς, κακός μπελάς, γλυκός μπελάς, πάντως σίγουρα μπελάς! Χε χε!

Κι απαραίτητος μπελάς γμτ...

Ανώνυμος είπε...

Χεχε, είναι όντως μπελάς. Το "δεν είναι όλοι έτσι" αναφερόταν στο παραπάνω μήνυμα σου! Δηλαδή δεν είναι όλοι αναίσθητοι κάφροι με θεωρίες επι θεωριών για το καμάκι και συναίσθημα μηδέν.

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Michelle

Πέφτω λοιπόν μόνη μου στην παγίδα και τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι, ε;
Όχι, δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι! Κι ούτε θεωρώ τελείως κάφρους τους δυο συγκεκριμένους φίλους! Λίγο μισογύνηδες ίσως και εξυπνάκηδες! Αλλά κι αυτοί μέσα σε μια πιο "σοβαρή" σχέση είναι μια χαρά παιδιά!
Αν δεν υπερβάλω και λίγο, αν δεν εκφράσω εδώ την αγανάκτηση μου για τα κουλά που ακούω που θα το κάνω;
;-)

Ανώνυμος είπε...

μα μισογύνης+εξυπνάκιας=ο ορισμός του κάφρου κατα Michelle (και κατα το φίλο μου επίσης, για να μην πει κάποιος οτι το λέω επειδή είμαι γυναίκα :P)

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Michelle

Κοίτα, έξω από το χορό πολλά λένε. Και πολύ άνετοι το παίζουν! Ειδικά όμως ο ένας στις σχέσεις του είναι απολύτως νορμάλ! Τι μετάλαξη παθαίνει όταν είναι single δεν ξέρω!!!

Ανώνυμος είπε...

Οσες κοπελιές έχουν πιάσει το πραγματικό νόημα του καμακιού και τι πρέπει να συμβαίνει, έχουν πάντα τους καλύτερους γκόμενους (παλικαράκια που δεν τα παίζουν, δεν είναι ξενοπηδίκουλες και μπορούν να δεσμευτούν).
Το νόημα είναι απλά κορίτσια. Πρέπει να τους εντοπίστε να τους επιλέξτε και να τους την πεσετε εσείς (και όχι σε μπαρ).
Οταν λέω να την πεσετε εννοώ πράσινο φως κτλ. μην ξεφύγουμε τελείως και από την παράδοση