1.11.06

Εσείς έχετε μιλήσει ποτέ με τη Jessica;


Αν πετύχετε την JessicaRabbit17 σε κανένα chat room σας συμβουλεύω να μην της μιλήσετε! Και προς Θεού! Μην την ερωτευτείτε! Κι ας λέει ότι είναι αισθησιακή κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια και... πλούσια προσόντα! ;-)

Γιατί να μην της μιλήσετε; Ακούγεται κελεπούρι, ε; Χα! Κι αν ξέρατε ότι η Jessica έχει μαύρα μαλλιά; Δεν πειράζει ε; Κι αν ξέρατε ότι έχει και μούσια; Χε χε! Αλήθεια! Η Jessica είναι ο κολλητός μου! Ω! Ναι!

Χτες ήμουν σπίτι του και χαζεύαμε άσκοπα στο ίντερνετ όταν άρχισε να λαμβάνει μηνύματα στο msn από κάποιον με το όνομα paidaros33! Κι εκεί που άρχισα την καζούρα αναγκάστηκε να μου εξομολογηθεί το... αμαρτωλό του χόμπι! Τα βράδια όταν έχει αϋπνίες μπαίνει στα chat rooms με το όνομα JessicaRabbit17 και ψαρεύει "απελπισμένους μοναχικούς"! Και στους καλύτερους από αυτούς δίνει και το ειδικά φτιαγμένο για την περίσταση msn id του! Εμ, τι; Οργανωμένα πράγματα! Έχει και ολόκληρη σειρά φωτογραφιών της "Jessica" σε διάφορες στάσεις τις οποίες εναλλάσσει κατά τη διάρκεια της συνομιλίας! Όσο γι αυτά που γράφει; Η Jessica έχει χαρακτήρα! Και προσωπικότητα!

Ελπίζω εσείς να μην έχετε μιλήσει ποτέ με τη Jessica... ;-)

6 σχόλια:

Simos είπε...

Συγνώμη κι όλας αλλά ή λίγο ανώμαλος ή λίγο γκέι είναι ο φίλος σου... γιατί κατά βάθος, μέσα από την ανωνυμία, βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό... όποιοι και να είμαστε... εκτός βέβαια αν είναι ηθοποιός ή επίδοξος συγγραφέας και κάνει πρακτική... Πάντως μείνει κοντά του, νομίζω θα βγάλει κι άλλα θέματα για posts ο συγκεκριμένος.. ;-)

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Simos

Gay μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είναι! ;-)
Επίδοξος συγγραφέας και λίγο "λαλημένος" ίσως! Χε χε! Πάντως είναι σίγουρα πηγή έμπνευσης για μένα!

Αταίριαστος είπε...

Όχι ρε γαμώτο! Βάζω Χ και στη Jessica. Μετά την Xanthia22 που ήταν 52, την Lucy που ήταν λεσβία, την Trelameni που ήταν πολύ τρελαμένη, την Nicol που ήταν ουρολάγνα...
Όλες μου οι ελπίδες πλέον είναι στην CrazyGirl.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το Σίμο...ψιλολαλημένος...
Εντάξει, πλάκα - πλάκα...αλλά όλα μέχρι ενός ορίου...;Ρ
Από εκει και πέρα βέβαια σε αυτά τα τσατ ρουμς, το 90% είναι λαλημένοι και λενε μαλακιες ακριβως για τον ίδιο λόγο: να πολεμίσουν τις αϋπνίες τους:)))

civil είπε...

Φίλος, φίλος, αλλά τον έδωσες στεγνά!!! Φτου σου.

Ανώνυμος είπε...

τι κανει η μοναξια ε? ψαχνεται,παιζει με τους απελπισμενους .Πεστου να προσεχει μη τη πατησει με καμια κυρια πολυ ερωτικη και του βγει στο τελος μουσατος .Ολα στη ζωη ειναι ενα παρε-δωσε.Ο,τι κανεις , βρισκεις