10.9.06

Σερβιέτες με φτερά!

Η περίοδος, οι σερβιέτες και τα λοιπά γυναικολογικά θέματα κάνουν τους άντρες να αισθάνονται πολύ πολύ άβολα! Σκεφτείτε να τους στείλετε κιόλας στο σούπερ μάρκετ να σας αγοράσουν σερβιέτες!

Η ιστορία που ακολουθεί συνέβη σε μία από την παρέα. Ήταν για διακοπές σε ένα νησί με τον πρώην της, τον νυν της και τον κολλητό της (αυτό σηκώνει ανάλυση, αλλά αφήστε το για άλλη φορά...) και - τι γκαντεμιά! - αδιαθέτησε... Κι επειδή αυτή σφάδαζε από τους πόνους τα αγόρια προθυμοποιήθηκαν να πάνε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσουν τα... απαραίτητα!
Η φίλη μου λοιπόν ζήτησε μωβ ***** (μην κάνουμε και διαφήμιση) με φτερά! Όταν όμως αυτοί έφτασαν στο σούπερ μάρκετ δε μπορούσαν με τίποτε να θυμηθούν την παραγγελία της! Ο ένας επέμενε ότι είπε μωβ, ο άλλος έλεγε πράσινες! Ο τρίτος ήταν σίγουρος ότι είχε πει με φτερά, οι άλλοι δύο δε θυμόντουσαν τίποτε σχετικό... Ούτε για τη μάρκα ήταν απόλυτα σίγουροι! Οπότε βρέθηκαν μπροστά σε ένα ράφι γεμάτο σερβιέτες και σερβιετάκια ανήμποροι να αποφασίσουν!
Και επειδή οι άντρες και η λογική δεν πάνε μαζί, τι λέτε να έκαναν; Όχι, δεν πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν... Αγόρασαν μία συσκευασία σχεδόν από κάθε μάρκα..! Και στο ταμείο ανακάλυψαν ότι οι σακούλες ήταν διάφανες!

1 σχόλιο:

Αταίριαστος είπε...

Μια φορά, φοιτητής, με έστειλε η (μέλλουσα τότε) σύζυγος, πρωί πρωί να πάρω σερβιέτες από το σούπερ μάρκετ, γιατί της είχε έρθει περίοδος το βράδυ και εννοείται ότι στο σπίτι μου δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα, αλλά εκείνη ήταν τεχνικώς αδύνατον να πάει. Οπότε, με σκυμμένο κεφάλι και ταχύτατο βήμα, μπαίνω στο σούπερ μάρκετ, πάω στο σχετικό ράφι, αρπάζω ένα κουτί, το πληρώνω και ξεφυσώντας από ανακούφιση επιστρέφω στο σπίτι.
- Τι είναι αυτό που μου έφερες; φωνάζει μόλις είδε το πακέτο. Αυτό δεν είναι σερβιέτες είναι σερβιετάκια!
- Παρντόν;
- Δεν είναι σερβιέτες, είναι σερβιετάκια.
- Δηλαδή σερβιέτες μικρότερου μεγέθους;
- Όχι είναι άλλο πράγμα. Αυτές είναι για κάθε μέρα.
- Αφού δεν έχετε κάθε μέρα περίοδο!
- Δεν είναι για την περίοδο λέμε.
- Τι να σου εξηγώ τώρα. Άντε τράβα πάλι πίσω.
- Δεν γίνεται να βάλεις δύο-τρία τέτοια μαζί;
Να μην τα πολυλογούμε ξαναπήγα κι αυτή τη φορά δεν γλίτωσα τα χαμόγελα από την ταμία.
Κι έτσι έμαθα τη διαφορά μεταξύ σερβιέτας και "σερβιετακίου".
Σήμερα βέβαια, μετά από τόσα χρόνια γάμου, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα ούτε και ντροπή. Μέχρι και σύγκριση τιμών κάνω μπροστά στο ράφι.