7.9.06

Τα ετερώνυμα έλκονται;

Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και παράλογος. Δεν κοιτάει ηλικίες κι αποστάσεις. Δεν κοιτάει εμφάνιση, φυλή, ενδιαφέροντα. Πόσο μάλλον μουσικές προτιμήσεις!
Και για να μη χαλάσει το σερί της παρέας, η Σ. ερωτεύτηκε τον πιο λάθος άντρα! Απ' όλες τις απόψεις. Ο Ν. είναι πολύ ωραίο παιδί. Και πολύ καλό παιδί. Αλήθεια! Είναι όμως λίγο trendy... "Τι λίγο;", τσιρίζει η Σ. "Είναι ο ορισμός του trendy! Αν στο ραντεβού έρθει με ροζ κολλητό μπλουζάκι και σαγιονάρα εγώ φεύγω!". Αααχ... Αν στο ραντεβού θέλει να σε πάει Μικρολίμανο να δω τι θα κάνεις... Και μετά παραλιακή; Αλήθεια, δεν ξέρω πως ακριβώς διασκεδάζουν σήμερα οι τρέντηδες...
Και τι να κάνεις; Να απορρίψεις έτσι εύκολα κάποιον μόνο και μόνο γιατί δεν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα; Μπορεί να βρείτε άλλα κοινά. Μπορεί να περνάτε πολύ καλά μαζί. Κι αν εσύ θες να πας στον Nick Cave, θα πάμε μαζί. Κι αν αυτός θέλει να πάει στα κλαμπάκια, ας πάει με την παρέα του.
Δεν ξέρω... Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει μια τέτοια σχέση. Αλλά κι η απόλυτη ταύτιση δεν οδηγεί πάντα σε ιδανικές σχέσεις, πίστεψε με..! Η Χημεία μας διδάσκει ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Ποιός ξέρει; Μπορεί να είναι κι έτσι!

5 σχόλια:

suigenerisav είπε...

Kοίτα να δεις: κυκλοφορούσα όλη μέρα σημερα με ροζ τ-σερτ και δίχαλο. Με κάνει αυτό κατ' ανάγκη 'τρέντη'? [πάει, ο τρέντης, του τρέντη, ω τρέντη..].

Και τέλος πάντων, προεξοφλεί ανθρώπινες συμπεριφορές ;
Σ., give him a chance ..

Carrie Vs Bridget είπε...

Πες τα! Πες τα κι εσύ μπας και την πείσουμε!

Αλλά, καλά η σαγιονάρα (το δίχαλο;;; έγραψες!!!)...
Ροζ μπλουζάκι ρε συ;
;-)

suigenerisav είπε...

γιατιιί ..;
τι έχει το ροζ μπλουζάκι;; λατρεύω τα παλ χρωματάκια-κάνουν τόσο κοντράστ στο 'υπόλοιπο' φυζίκ μου !
;-)
φρονώ ακράδαντα πως η carrie θα το κατανοούσε αυτό ..

Athanassios είπε...

Τη χημεία τη νιώθεις στον άερα και δεν τη βλέπεις στο μπλουζάκι και στη σαγιονάρα... ωραίο post... καλορίζικη

Ανώνυμος είπε...

χαχα!!! εγω που ψαχνω διακαως εναν "τρεντη" και πεφτω πανω στους μεταλάδες..?!? Τι να πω!!! Σ. αν ειναι δυνατον, για μουσικη θα μιλάτε..??? Δεν χρειαζεται να ακουτε την ιδια μουσικη, καντε αλλα πραγματα.. ;DDD!!!