14.12.07

Πέσε πίτα να σε φάω!

Εξαιρετικά αφιερωμένο, για άλλη μια φορά, στη Ν.!
Η οποία αν δεν αλλάξει μυαλά θα μείνει αιωνίως μόνη!
Η Ν. κατά καιρούς διατυπώνει κατί καταπληκτικές θεωρίες, αντίστοιχες ίσως μόνο με αυτές του Γ.!
Όπως έχω ξαναπεί, είναι της λογικής "πέσε πίτα να σε φάω"... Και σχεδόν το παραδέχεται! Δεν κάνει καμία κίνηση και περιμένει ο άλλος α) να μυρίσει τα νύχια του και β) να την προσεγγίσει χωρίς όχι απλά να του δώσει το παραμικρό πάτημα αλλά κι ενώ κρατάει μια όσο πιο κλειστή στάση γίνεται απέναντι του. Κι εδώ κολλάει το "σχεδόν το παραδέχεται"! Γιατί η ίδια θεωρεί ότι ναι μεν δεν κάνει αυτή την πρώτη κίνηση αλλά τουλάχιστον κάνει το ανθρωπίνως δυνατό από την πλευρά της! Μα βέβαια! Το ανθρωπίνως δυνατό όμως για τη Ν. απλά σημαίνει ότι δεν τον βρίζει και δεν αλλάζει πεζοδρόμιο όταν τον βλέπει!
Αυτή την περίοδο τεστάρει τα όρια της υπομονής ενός συναδέλφου της! Η γενική εικόνα είναι ότι κι αυτός γουστάρει... Αλλά εγώ προσωπικά πολύ τον καταλαβαίνω αν τελικά παραιτηθεί γιατί δε μπορεί να αποκωδικοποιήσει τη φιλενάδα μου! Τις προάλλες μιλούσαν οι δυο τους και κάποια στιγμή την πιάνει αγκαλιά. Καλό σημάδι θα μου πείτε, έτσι; Και ποια θα ήταν μια νορμάλ αντίδραση; Η... ανθρωπίνως δυνατή λοιπόν αντίδρασης της Ν. ήταν ότι... τον άφησε να την πάρει αγκαλιά! Ναι, ναι, του το επέτρεψε! Όχι, προφανώς δεν αντέδρασε με κανέναν άλλο τρόπο. Ούτε χαμόγελο. Ούτε τίποτε. Έκανε ό,τι μπορούσε λέμε η κοπέλα! Να ξεπεράσει τα όρια της; Ε, μα ποτέ!

Κι η τελευταία της θεωρία είναι ότι θέλει σχέση! Ναι, το ξέρω, πολύς κόσμος θέλει. Αλλά όχι με την ίδια λογική! Γιατί η Ν. καταβάθος θα προτιμούσε φάσεις και σχέσεις της βδομάδας. Αλλα - πολλά αλλά υπάρχουν εδώ - επειδή καταρχάς δε βρέχει άντρες κάθε μέρα κι επειδή το "πέσε πίτα να σε φάω" δεν είναι κι η καλύτερη τακτική για να έχεις κάθε βδομάδα άλλον, έχει καταλήξει ότι οκ, θα κάνει την καρδιά της πέτρα και θα κάνει σχέση με τον επόμενο (ήρωα) που θα βρει! Έτσι, για να μην είναι συνέχεια στο ψάξιμο! Για πρακτικούς λόγους που λέμε!

Υ.Γ. Καλά, πριν αρχίσετε να τη θάβετε, κατά βάθος όλοι λίγο πολύ και το έχουμε σκεφτεί κι ίσως το έχουμε κάνει το τελευταίο. Απλά δεν το παραδεχόμαστε τόσο ανοιχτά και ωμά. ;)

8 σχόλια:

evangelo είπε...

cvsb μου φαίνεται πως η φίλη σου η Ν έχει ξεχάσει το σχήμα...

An-Lu είπε...

...και στοιχηματίζω την χρυοποίκιλτη ουρά μου ότι η Ν είναι από τις πρώτες που δηλώνουν "Δεν υπάρχουν άντρες"...ε;!

Ανώνυμος είπε...

Αν καποια {ή καποιος} στα 24 χρονια γουσταρει ακομα να αλλαζει γκομενους ανα εβδομαδα, οπως στο γυμνασιο, υπαρχει προβλημα.

Agobooks είπε...

Και ξανά, θα φταίμε εμείς…

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι την καταλαβαίνω τη Ν εαν αυτό είναι μέρος του χαρακτήρα της και δε το εφαρμόζει μόνο στους άντρες!!

Δηλαδή τί έπρεπε να κάνει όταν την πήρε αγκαλιά; Να του την πέσει βασισμένη σε μια μικρή κίνηση και να του πει: "Ήρθε η ώρα να πηδηχτούμε;" Ας κάνει και αυτός κάτι πιο δραστικό!!

Carrie Vs Bridget είπε...

@ evangelo

Και μπερδεύει τη βούρτσα με την ...?
Εεεελα... Ας μη γινόμαστε κακοί!

@ An-Lu

Ναι, αλλά γενικά αυτή η διαπίστωση χρησιμοποιείται συχνά στην παρέα τον τελευταίο καιρό... :(

@ Ανώνυμος

Οοοοχι! Αν κάποιος στα 30+ το γουστάρει ακόμα, εκεί ίσως είναι λίγο περίεργο, αλλά στα 24-26 είναι ιδανική ηλικία για τέτοιες φάσεις καθώς ούτε πιτσιρίκι είσαι για να πληγωθείς, ούτε σε πήραν δα και τα χρόνια και πρέπει να σοβαρευτείς!

@ N.Ago

Δε σας κατηγορούμε παραπάνω απ' όσο σας αξίζει! ;)

@ frikio

Τι εννοούμε είναι μέρος του χαρακτήρα της; Δηλαδή και στα υπόλοιπα θέματα δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες; Αν αυτό είναι μια φορά κακό στον γκομενικό τομέα (!), στα υπόλοιπα είναι σαφώς χειρότερο!

Δεν είπαμε να του την πέσει! Αν δε θέλει να κάνει κίνηση είναι σεβαστό! (αφήστε όντως και τους άντρες να κυνηγήσουν λίγο)
Θα μπορούσε όμως - λέω εγώ τώρα - να γείρει λίγο κι αυτή στον ώμο του, να χαμογελάσει λίγο πιο γλυκά, να τον πιάσει κι αυτή κάποια άλλη στιγμή έστω και φευγαλέα από τη μέση...

______


Οι φήμες θέλουν την Ν. να μπαίνει σε λίγο πιο ενεργητικό mood! Χτες π.χ. του ζήτησε να την περιμένει να γυρίσουν μαζί! (ας χειροκροτήσουμε όλοι)
Αν ήταν πάντως η Α. στη θέση της κι αυτός την περίμενε να γυρίσουν μαζί, το σίγουρο είναι ότι νέα της θα μαθαίναμε την επόμενη το πρωί! Και θα ήταν πικάντικα! ;)

Aphrodite είπε...

:S:S

etsi akrivos ime kegw:/


ine to pou 8a pesis,an o allos se pari xampari oti etsi ine to stil sou an se goustari 8a kani ke mia ke dio ke tris kinisis prokimenou na se prosegkisi ;;)

Μαρια είπε...

Καλημέρα! αρχικά να πω ότι χάρηκα πολύ την κουβέντα μας τις προάλλες ! χάρηκα που μου έδωσες το url ...γράφεις ωραία το ξέρεις; σίγουρα το ξέρεις γιατί δεν ξαναγράφεις;
Όσο για την φίλη σου την Ν ... ω ναι της μοιάζω... αλλά έχει σημασία και το πως μεγάλωσες και το τι θέλεις...
Ίσως κάποιος απο κάποιον να θέλει απλά μια αγκαλιά ... ίσως πάλι να έχει φάει χιλόπιτες και να φοβάται ... δεν ξεπερνάνε όλοι ένα χωρισμό ή μια άρνηση με την ίδια ευκολία ...
Τα λέμε φιλιά !