24.9.07

Αποτυχημένα καμάκια - μέρος B

Αν και, όπως έχω ξαναπεί, η Ν. δεν κάνει ποτέ κινήσεις και περιμένει τους άντρες να της έρθουν ουρανοκατέβατοι, έχει κάνει κι αυτή μερικές προσπάθειες... Ακολουθεί η πιο πρόσφατη αποτυχία της!

Ο Β. είναι συνάδελφος του αδερφού της. Κι ένα φεγγάρι είχε φάει ένα κόλλημα μαζί του. Το δύσκολο βέβαια ήταν το να τον βλέπει. Γιατί ούτε ιδιαίτερη παρέα έκανε με τον αδερφό της (που, και να έκανε, δε νομίζω ότι ο αδερφός της θα τη βοηθούσε κιόλας), ούτε μπορούσε να πηγαίνει και κάθε τόσο στη δουλειά... Χρειαζόταν λοιπόν μια καλή ευκαιρία να τον δει κάπου, εκτός δουλειάς, και μόνο του!
Αν και ο αδελφός της Ν. ασχολείται με τα pc, ποτέ δε βοηθάει την αδερφή του. Κι ενώ γενικά τον βρίζει γι αυτό, στη συγκεκριμένη περίπτωση της ήρθε γάντι! Είχε - επιτέλους - αγοράσει ένα dvd recorder για τον υπολογιστή της και, φυσικά, δεν είχε ιδέα πως να το συνδέσει! Και σε ποιον είπε τον πόνο της; Μα, φυσικά στον Β.! Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα φώναζε εμένα... Οπότε σε αυτήν την περίπτωση μου ήρθε κι εμένα κουτί η όλη ιστορία!
Την προηγούμενη του "όχι ραντεβού" είχαμε βγει με την Ν. και μάλιστα με είχε κεράσει κιόλας (πάλι φάση αφραγκιάς περνούσα) γιατί ήταν πολύ περήφανη για τον εαυτό της! Και περίμενε να της πω και συγχαρητήρια που είχε... ξεπεράσει τον εαυτό της κι είχε προτείνει ΑΥΤΗ σε άντρα να βρεθούνε!
Την επόμενη δεν είχε κέρασμα...
Γιατί, ναι, ο Β. ήρθε σπίτι της. Κι έμεινε και τρεις ώρες! (κι εγώ περίμενα σα βλάκας πάνω από το τηλέφωνο να μάθω τις εξελίξεις) Αλλά... Αλλά της έφτιαξε τον υπολογιστή, της σύνδεσε το dvd player, της εγκατέστησε και το Nero και... έφυγε!
Εγώ - και η Α. και η Ε. και η Μ. - επιμένουμε ότι αυτή δεν του έδωσε κανένα πάτημα.
Η Ν. πάντως το θεωρεί χυλόπιτα! Μα, να έρθει σπίτι και να της φτιάξει το Pc; Γι αυτό τον κάλεσε;;;

11 σχόλια:

K-Top είπε...

Για να περάσεις ένα DVD recorder δεν χρειάζεσαι 3 ώρες. Είδε και απόειδε ο άνθρωπος και έφυγε... Και βασικά πολύ το πάλεψε κιόλας!

Η φίλη σου έπαιξε safe και έχασε. Δεν ρίσκαρε την ξεφτύλα της χυλόπιτας για να ανοιχτεί. Ο άλλος όμως μπορεί 1) να μην καιγότανε και 2) να είναι χασογκόλης! Αν εσύ καίγεσαι κάνεις εύκολο το έργο του χασογκόλη!!!

Aphrodite είπε...

simfono me ton prolalisanta...kana xamogelaki na tou erixne,kana iponooumeno gia kana poto ke an epiane,epiane...egw etsi kanw pantos...otan ftiaxnw egw to pc kapiou pu maresei!

bibas είπε...

Δεν είναι απαραίτητα χυλόπιτα, μπορεί να είναι ντροπαλός..

Ανώνυμος είπε...

De jerw alla mou fainetai pws h filh sou den ekane th kinhsh,kai opws eipan kai oi apo panw to paidaki den eide prasino fws kai thn ekane Louhs!!!Logiko!Apo8arrinesai apo kati tetoia kai de otan eisai to 8yrama(an 8ymamai sth filh sou arese,e?)!an tou arese alla oxi toso wste na th "kynhghsei" normal einai me to pou dei th stash ths na lakysei!!!:P:P:P!!!!Kai eleos re koritsia!Ti tous exet perasei ka tous antres?Sas kollame eimaste malakes,de sas kollame pali ta idia!Eleos!Vreite ta 1a me tous eaytous sas kai tote 8a vreite kai ta "katallhla" atoma pou oneireyeste!:P:P:P

Christos.Kotsaris είπε...

Λυπάμαι που το λέω κορίτσια αλλά έχετε τεράστιο πρόβλημα στο να κατανοήσετε τους άντρες, δεν έχετε ιδέα πως λειτουργούμε. Δεν είναι θέμα εμπειριών, με όσους και να έχετε πάει, αν δεν έχετε τα μάτια ανοιχτά και κοινή λογική, ποτέ δε θα καταλάβετε...

Σε παρόμοια θέση, έχω βρεθεί κι εγώ. Αρκετές φορές. Και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ήμουν μόνος για καιρό, και μάλιστα είχα καταλάβει απο το πρώτο δευτερόλεπτο τι παίζεται...

Το λέω γιατί έχετε το ελάττωμα να θεωρείτε πως εσείς πιάνετε πουλιά στον αέρα στα ερωτικά ενώ οι άντρες είναι "μπουνταλάδες". Μάλλον το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει...

θα σας μιλήσω λοιπόν για τις δικές μου περιπτώσεις, για να καταλάβετε καλύτερα.

Πρώτα απο όλα, είμαι σοβαρό άτομο και ασχολούμαι μόνο με καθώς πρέπει κοπέλες και δε κάνω ξεπέτες. Πάντα κοιτώ τη προσωπικότητα μιας γυναίκας εκτός απο το σώμα της. Και το αγαπημένο μου μέρος στο σώμα μιας γυναίκας είναι τα μάτια... Κι ο νοών νοείτω.

Επίσης πάντα γνωρίζω αν αρέσω σε κάποια, ξέρω σας φαίνεται υπερβολή, όπως και σε πολλούς φίλους μου που μετά αποστομώνονται, αλλά είναι η αλήθεια.

Πολλές φορές λοιπόν μου έχει τύχει κοπέλες να προσπαθούν να με πλησιάσουν. Αυτό δε το θεωρώ κακό, εξάλλου έχει τύχει με συγκεκριμένες να μου αρέσουν κι εμένα. Όμως ο τρόπος που το κάνουν λέει πολλά για το χαρακτήρα τους.

Πρώτα απο όλα, αν κάποια με φωνάξει σπίτι της, και έχει σκοπό να μου τη πέσει, ενώ προηγουμένως δεν ήταν ξεκάθαρη μαζί μου, τη θεωρώ απλά πουτανάκι και δεν ασχολούμαι ποτέ ξανά. Σιχαίνομαι τις κοπέλες που νομίζουν πως είμαστε πεινασμένοι λιγούρηδες που μόνο να πηδήξουμε θέλουμε. Το θέλουμε ναι, αλλά δεν είμαστε φτηνοί.Θέλω να ξέρω με ποιά έχω να κάνω, και θέλω να δείχνει το ενδιαφέρον της απο πριν. Όχι να περιμένει να με ρίξει με ύπουλο τρόπο.

Επίσης, αποφεύγω τις κοπέλες που αρχίζουν και εξιστορούν ιστορίες με γκόμενους όταν είμαι εγώ μπροστά, εντελώς τυχαία. Βλέπετε δεν είμαι τόσο αφελής να πιστεύω πως ξαφνικά τις πιάνει ο οίστρος να ξεδιπλώσουν τα σώψυχά τους με τις φίλες τους, και να αρχίσουν να λένε ποιός τους ρίχτηκε και πότε και τι ωραίο παιδί ήταν, αλλά δε το θέλουν γιατί δε τους κάνει "κλικ" κι άλλες τέτοιες μλκς, εντελώς τυχαία όταν είμαι εγώ, ένας σχετικά άγνωστος, μπροστά... Όταν κάποια καταφεύγει σε τέτοια τεχνάσματα, τότε σημαίνει πως δε με σέβεται και με περνά για ηλίθιο, πάμε παρακάτω λοιπόν.

Επίσης σπαστικό, είναι αυτό που κάνουν πολλές, να σε γουστάρουν και να σου κολλάνε, αλλά να επιμένουν πως έχουν γκόμενο, ακόμα κι όταν τις ξεσκεπάσεις... Το έχω πάθει, και έριξα ΤΟ ΓΕΛΙΟ με τη συγκεκριμένη. Όσες φορές και να της έδειξα πως δε μασάω, ακόμα και με αποδείξεις, εκείνη το βιολί της... Σε κάποιες περιπτώσεις το έπαιξε και "θιγμένη" και σταμάτησε τη καλημέρα μαζί μου, μόνο και μόνο για να επανέλθει μερικές μέρες μετά... Χωρίς να αλλάξει η ιστορία. Το θέμα είναι, πως Άντρας με το Α κεφαλαίο, δεν γουστάρει να ασχολείται με τις γυναίκες των άλλων, ψάχνει να βρει δική του. Και ναι, δε μας αρέσουν τα "μεταχειρισμένα". μπορεί εσείς οι γυναίκες να αισθάνεστε καλά όταν κάποιος παρατά μια άλλη για εσάς, αλλά εμείς καταλαβαίνουμε πως αυτή η άλλη δεν είναι αξιόπιστη. Εκτός απο τη περίπτωση που ο δικός της είναι και πολύ μ@λ@κ@ς και δε της φέρεται σωστά, οπότε κάνουμε εξαίρεση. Αν από την άλλη, λέτε ψέμματα γιατί έχετε τη διεστραμμένη αίσθηση πως θα ζηλέψουμε και θα σας θέλουμε περισσότερο, τότε δε μας κάνετε λόγω βλακείας. Είτε λέτε λοιπόν αλήθεια, είτε όχι, ο σοβαρός Άντρας(με το Α κεφαλαίο λέμε...) θα πάει παρακάτω.

Άλλο που δεν αρέσει σε έναν άντρα, είναι να το παίζετε ασφαλείς, όπως είπαν οι παραπάνω πολύ σωστά. Μια δυό φορές μου έχουν τύχει περιπτώσεις όπου κοπέλες έκαναν πως με θέλουν, και μόνο σκοπό είχαν να κάνουν τη πλάκα τους. Δεν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για να γίνει κάτι, θέλανε την επιβεβαίωση. Αυτό είναι ό,τι πιο χυδαίο και είναι ένας απο τους λόγους που οι άντρες είναι ακόμα πιο προσεκτικοί σήμερα. Γιατί δεν είναι θέμα ντροπής, είναι θέμα αντρικής αξιοπρέπειας. Γιατί δε μπορεί εμένα, που έχω μυαλό και προσωπικότητα, που είμαι ένας σοβαρός και τίμιος Άνδρας, να μπορεί το κάθε τυχαίο θύλεο να πιστεύει πως μπορεί να παίξει μαζί μου και να με μειώσει. Ρωτήστε άντρες αν δε με πιστεύετε, να δείτε πόσοι και πόσοι δε βλέπουν γυναίκες να τους "προσκαλούν" με το τρόπο τους, και μόλις πάνε να τους μιλήσουν είτε το παίζουν αδιάφορες, είτε κάνουν το χαβαλέ τους και μετά μη τις είδατε. Γιατί μετά να ασχοληθούν μαζί σας;

Μου 'χει τύχει περίπτωση που μέχρι και σεξ μου πρότεινε μία. Και καλά "στη πλάκα". Και έτυχε να είμαι φίλος του ξαδέρφου και του αδερφού της... Φυσικά εγώ έκανα το χαζό, και προσποιήθηκα πως κι εγώ το είδα σαν πλάκα. Γιατί αν δεν έκανα αυτό, θα της έριχνα κάνα μπάτσο και θα τσακωνόμουν με τους δικούς της. Αργότερα μου έκανε διάφορα τρελά και παλαβά, μου έλεγε ιστορίες για τύπους που γνώριζε στο δρόμο και πήγαινε για καφέ, για ένα παιδικό φίλο που της κολλάει αλλά αυτή δεν τον θέλει, και διάφορα άλλα τέτοια ωραία. Μου έλεγε μάλιστα πως ο "άλλος" είναι καλύτερος απο μένα επειδή ξέρει να δείχνει το ενδιαφέρον του ενώ εγώ δε ξέρω και άλλα τέτοια όμορφα. Εγώ σαν ανόητος, επειδή ήμουν και μόνος και μου άρεσε κιόλας(και κατά βάθος είναι καλή κοπέλα, στο πολύ βάθος...) αποφάσισα να κάνω κίνηση, και τι μου είπε η αθεόφοβη; Οτι ποτέ δε θα έκανε κάτι μαζί μου! Ένιωσε μάλιστα και "θιγμένη" που την είδα ερωτικά! Εγώ επειδή δε μασάω, και μυρίστικα πως μάλλον το κάνει ως εκδίκηση επειδή δε της έκατσα, το έπαιξα μελό και της είπα αφού σε βλέπω ερωτικά και δε μπορώ να σε δω ως φίλη, είναι καλύτερο να μη μιλάμε καθόλου για να μη κολλήσω. Αυτή το δέχτηκε, αλλά μόνο για μια εβδομάδα... Μετά επιχείρησε να με πλησιάσει αλλά η ζημιά είχε γίνει... Η πλάκα είναι πως η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ... Μου μίλαγε κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, όλη μέρα, ίντερνετ βόλτες email κινητό... Αν δεν με έβρισκε μια μέρα, μου έστελνε μύνημα και ρώταγε τι τρέχει... Ήθελα να τη πλησιάσω με ωραίο τρόπο, και περίμενα λίγες μέρες να τελειώσει η εξεταστική... Αυτή όμως τα έκανε μαντάρα, κι έτσι μείναμε "φίλοι". ακόμα και σήμερα μου ζητάει "χάρες" σαν αυτές της φίλης σας, και ακόμα μου αρέσει γιατί είναι ωραία κοπέλα, αλλά τη θεωρώ αναξιόπιστη και δεν ασχολούμαι.

Αυτά όλα σας τα έγραψα για να σας δώσω ένα δείγμα πως πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά απο όσα πιστεύετε. Το συγκεκριμένο παλικάρι είχε λόγους που δεν έκανε κάτι, και κατά τη γνώμη μου, καλά έκανε. Ίσα ίσα που θα πρέπει να τον σέβεστε περισσότερο τώρα. γιατί άλλος στη θέση του θα έπαιρνε το "γλυκό" και μετά θα πήγαινε στην επόμενη...

ios είπε...

WoW, ποτέ δεν τα ανέλυσα τόσο πολύ τα πράγματα για το πως βλέπω τις γυναίκες. Πάντως έχεις αρκετά δίκια σε μερικά σημεία αν και είσαι αρκετά σκληρός με κάποιες εκφράσεις.

ios είπε...

Χμμ παίρνω πίσω τα μερικά δίκια. Μεταφέρω μερικά αποσπάσματα από το http://knighttemplargr.wordpress.com/ :


"Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να γαμιέστε ο ένας με τον άλλο μέχρι να κολλήσετε όλοι AIDS υπατίτιδα Β σύφιλη και όλα τα σχετικά και μας αδειάσετε τη γωνιά… Αρκετά προβλήματα έχετε ήδη προκαλέσει, ΖΩΑ!


Στον "φίλο" Χρήστο, ναι θα συνεχίσουμε να γαμιόμαστε ασύστολα και θα διαιωνίσουμε το σατανικό μας DNA. Μουαχαχαχα!

Στο θέμα μας τώρα μάλλον ο τύπος που πήγε να φτιάξει το πισί της φίλης σου "κότεψε" στα δύσκολα.

PS. Carrie: μπαίνεις και γράφεις στο μπασκετφόρουμ;;

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Atron

Κι εγώ αυτό λέω! Δεν ξέρω τι θα γινότανε αν του έδειχνε πιο καθαρά ότι ενδιαφέρεται. Αυτό πάντως που έκανε δεν ήταν πέσιμο και κατά συνέπεια αυτό που έφαγε δεν ήταν χυλόπιτα. Χαμένη ευκαιρία ήταν πάντως...

@ QuelMarth

Χαμογελάκι; Πολύ την αγαπάω τη Ν. αλλά σε αυτά τα θέματα με εξοργίζει! Θεωρεί ότι αφού έκανε την υπέρτατη κίνηση να τον καλέσει σπίτι της ο δικός της ρόλος είχε τελειώσει!

otan ftiaxnw egw to pc kapiou pu maresei!

Γι αυτό σε πάω εσένα! lol

@ bibas

Ντροπαλός αυτός, ντροπαλή κι αυτή, ζήτω που καήκαμε!

@ Trampakoulas

Κλαψ, κλαψ, κλαψ... Μη μας φωνάζεις...
Δε σας θεωρούμε πάντα μαλάκες...
Μόνο όταν δεν κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλουμε! ;-)

@ Christos.Kotsaris

Καταρχάς δεν έχουν όλοι το... κληρονομικό σου χάρισμα να καταλαβαίνουν πάντα ποια τους γουστάρει. Και καλύτερα έτσι μάλλον... Αλλιώς χάνει και το παιχνίδι τη γοητεία του!

Πρώτα απο όλα, αν κάποια με φωνάξει σπίτι της, και έχει σκοπό να μου τη πέσει, ενώ προηγουμένως δεν ήταν ξεκάθαρη μαζί μου, τη θεωρώ απλά πουτανάκι και δεν ασχολούμαι ποτέ ξανά.

Τι εννοείς ξεκάθαρη; Μπορεί να περίμενε μια ευκαιρία να βρεθείτε μόνοι για να σου... ξεκαθαρίσει τα αισθήματα της. Και με το να σας καλέσουμε στο σπίτι δε σημαίνει ότι σας καλούμε και απαραίτητα και στο κρεβάτι μας.
Και τι εννοείς με "ύπουλο τρόπο"; Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται! Και το σεξ είναι το όπλο και των μεν και των δε σε αυτή τη... μάχη των φύλων! ;-)

Το να διηγούμαστε ιστορίες για γκόμενους (κι εσείς αντίστοιχα) για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον κάποιου κι εγώ το θεωρώ ψιλοκατινιά. Και κακό τρόπο προσέγγισης μάλλον...

Και το να το παίζει ο άλλος/η άλλη κινέζος πάλι σπαστικό είναι...

Αλλά αυτά τα βλέπεις και εκ του αποτελέσματος...

Δεν καταλαβαίνω γιατί "καλά έκανε" ο Β. που δεν έκανε κάτι... Καταρχάς πιστεύω ότι δεν έκανε κάτι είτε γιατί δεν βρήκε τα κατάλληλα πατήματα, είτε γιατί δεν το κατάλαβε καν ή - για να μην το παίζουμε και τόσο σίγουρες - γιατί κατάλαβε αλλά δε γούσταρε. Έστω όμως ότι το κατάλαβε. Γιατί έκανε καλά;

Κι είμαστε μεγάλα παιδάκια... Σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι και τόσο κακό να... κλέψεις το γλυκό μέσα από το βάζο... ;-)

@ ios

Από πότε το casual sex έγινε απειλή; Άστο(ν) καλύτερα... And keep doing it! ;-)

Μπα, δε γράφω στο forum αλλά... χρωστάω χάρη στον dizzy_fingers για το header του blog μου! :-Ρ

Ανώνυμος είπε...

κύριε Κότσαρη:

μια πρόταση (άντε και δύο καμιά φορά) σχόλιο για κάθε παράγραφό σας...

1. δεν σας πέρασε από το μυαλό πως ο Β. μπορεί να είναι συντομογραφία του Βλάκας;

2,3,4 εισαγωγικές, δεν ασχολούμαι

5. οι καθώς πρέπει κοπέλες κάνουν τις καλύτερες ξεπέτες

6. πάντα=υπερβολή

7. σωστό

8. ύπουλος τρόπος, μεγαλύτερη απόλαυση, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ύπαρχει τίποτα το φθηνό ή υπουλο

9. δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, απλά πες κάτι του στυλ " ναι, αν ήμουν γκέι θα ήταν σίγουρα ο τύπος μου "

10. Δηλάδη εσύ με το φαί σου τρως και τις αποδείξεις της ημέρας χωρίς να το μασάς (μηρυκάζεις;), ο ΄@ντρ@ς μασάει χωρίς αποδείξεις; ο ΑΝΤΡΑΣ (όλα κεφαλαία), σε έχει;

11. εντάξει οι γυναίκες προκαλούν, όπως πρέπει να κάνουν αλλά τι εχεις να πεις για τους τύπους που πετυχαίνουν τα τυχαία θύλεα (τι όμορφος χαρακτηρισμός!) στο δρόμο με το καγκουράμαξο τους και αμωλάνε τα σκουριασμένα καμάκια δεξιά αριστερά. Αυτό δεν είναι θέμα ανδρικής αξιοπρέπειας; Από πότε αυτοί μοιράζονται τα αποθέματα της αξιοπρέπειας που εγώ και κάνας δυο άλλοι προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά μας; Να θυμάστε πάντα-->(υπερβάλω), την αξιοπρέπεια δεν την κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας αλλά την δανειστήκαμε από τους γιους μας.

12. φίλη, φίλη αλλά η μισή είναι μέσα ή (το κλισέ της ημέρας) "στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ " έπρεπε εξ αρχής να κάνετε ότι κάνετε, να σε κυνηγάει μετά το σόι και ο φίλος, τα την χωρίσεις με τη θέληση σου και να πας μετά να παντρευτείς καμιά τρίτη ξαδέρφη ή ότι κάνετε τέλος πάντων εσείς οι ΄@ντρες με αρχές που δεν μασάτε...
(αυτό ακόμα να καταλάβω πως γίνεται)


συμπέρασμα: οι ύπουλες καθώς πρέπει κοπέλες που τυχαίνει να είναι και καλές φίλες κάνουν το καλύτερο κρεβάτι, λέμε τώρα... ααα και οι μπάτσες που ανέφερες τυχαίνει να είναι αγαπημένο αξεσουάρ και παιχνίδι οπότε μπορεί να στεκόσουν και πιο τυχερός αν την έριχνες τη ριμάδα.


αν ακούστηκα απότομος, θυμωμένος, σαδιστής και τα λοιπά αν και δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου (το πιασες εε;) ζητώ τ@πείνη συγγνώμη, περιμένω περίοδο...


@ ios

αδερφέ το βλογκ είναι όλα τα $$
και γω χάνομαι στο ξόδεμα

Ανώνυμος είπε...

πέφτει και λογοκρισία στο blog σου?
πέρα από σεξίστρια είσαι και φασίστω?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι γιατί συμφωνώ με τη Ν;
Μία κοπέλα που δεν το έχει να κάνει και πολλές γκομενικές κινήσεις νομίζω ότι ξεπέρασε τον ευατό της καλώντας τον σπίτι της!! Τί άλλο να κάνει; Να του άνοιγε γυμνή;

Σκεφτείτε λογικά, πλέον οι μισοί άνθρωποι ξέρουν να φτιάχνουν μόνοι τους το pc τους και οι άλλοι μισοί όλο και κάποιον κολλητό έχουν για αυτή τη δουλειά! Το ίδιο φαντάζομαι και η Ν. Το ίδιο θα φαντάστηκε και ο Β, μη ξεχνάμε και τον αδερφό της που ξερει από pc!!
Άρα ο Β σίγουρα κατάλαβε το λόγο της πρόσκλησης και αφού αυτός δεν έκανε κίνηση σημαίνει καθαρά ότι δε γούσταρε!!!

Λυπάμα αλλά η φίλη σου έφαγε καραΧΥΛΟΠΙΤΑ!!