16.2.07

5 πράγματα που δεν ξέρετε για εμένα

Κι αναρωτιέμαι γιατί μπορεί να θέλετε να τα μάθετε κιόλας! ;-)

Η Carrie Vs Bridget μπαίνει στο παιχνίδι κι εξομολογείται λοιπόν:

  1. Είμαι πολύ πολύ περιέργη! Θέλω να τα ξέρω ΟΛΑ! Μέχρι και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια! Δε μπορώ να "χάνω επεισόδια"! Εκνευρίζομαι!
    Ο καθηγητής των Αγγλικών μου πάντα με πείραζε λέγοντας μου ότι "curiosity killed the cat"! Μέχρι που άκουσα ότι "satisfaction brought it back" και έδινα την... πληρωμένη μου απάντηση!
    Γι αυτό ίσως κι έχω αναπτύξει οξύτατη ακοή! Μόνο εγώ κι ο σούπερ Γκούφυ! lol

  2. Αν και περηφανεύομαι ότι ξέρω από υπολογιστές, αποφεύγω να ασχολούμαι εγώ με βίδες και κατσαβίδια! Αν μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος πολύ ευχαρίστως να τον αφήσω! ;-)
    Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τελευταία κανείς δεν μου φτιάχνει το PC γιατί κάθομαι από πάνω τους έτοιμη να αρχίσω να τσιρίζω και δίνω και οδηγίες! Οπότε αναγκάζομαι και τα φτιάχνω μόνη μου ώστε να μη μπορώ να κυνηγάω κανέναν γιατί μου το χάλασε! (νομίζω ότι κάπως έτσι αναγκάστηκα και να μάθω στην τελική!)
    (επίσης ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω το template μου όπως το θέλω στον καινούριο blogger και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι - άσχετο)

  3. ΔΕΝ μου αρέσει η σοκολάτα! Να κάτι που πιθανότατα δεν ξέρατε! Χε χε!
    Πραγματικά δεν μου αρέσει η σοκολάτα, και τα γλυκά γενικώς. Δεν έχω νιώσει ποτέ αυτήν την "ανάγκη" για σοκολάτα, ξέρετε τώρα, σε δύσκολες περιόδους... ξηρασίας!! Γι αυτό και λέω συνεχώς τέτοιου είδους κακιούλες πέρι "υποκατάστατων" στις φίλες μου! ;-)

  4. Δε φοράω ποτέ τακούνια... Πραγματικά, δε μπορώ να ισορροπήσω... Από το να σπάσω κανένα πόδι λοιπόν, προτιμώ να πατάω σταθερά στη γη και να αρκούμαι στο 1 μέτρο και 67 εκατοστά που διαθέτω χωρίς αυτά!

  5. Είμαι υπερβολικά συνεπής στα ραντεβού μου, σε αντίθεση με τους περισσότερους φίλους μου. Πολλές φορές φτάνω σε δουλειές μέχρι και 30 λεπτά πριν και αναγκάζομαι να κόβω βόλτες στο τετράγωνο μέχρι να φτάσει η ώρα του ραντεβού! Κι εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν αργούν οι άλλοι!


Αφορμή γι αυτό το post είναι η πάσα - blog tag - από τον Jangel!

Με την σειρά μου δίνω πάσα στους:
civil
jojox
suigenerisav
adomiel
dodos

5 σχόλια:

Dodos είπε...

Αυτό είναι! Μόνο και μόνο για το 4 σε προσκυνώ! Είναι αγχωτικά για όλους και για όλες τελικά τα τακούνια! Απορώ με μερικές...;)))

Αταίριαστος είπε...

Για το 5: Λέει ένα ρητό ότι "όταν είσαι συνεπής στα ραντεβού το κακό είναι ότι δεν είναι κανείς εκεί για να το εκτιμήσει"

jul είπε...

1. Δυστηχώς και εγώ ειμαι πολύ περίεργη και προσπαθώ να το κουλαντρίσω!!!
2. Εμεις οι δύο έχουμε τα ίδια γονίδια
3. Την λατρευω..ειδικά μεταξύ 14.00 -16.30 στο γραφείο σκοτώνω άνθρωπο έστω για ενα μικρό κομματάκι...
4. Να ενας άνθρωπος που μπορει να με καταλάβει!!! Για να μπορέσω πριν μερικά καλοκαίρια να ισσοροπήσω στα τσόκαρα έφαγα πολλές φορές τα μούτρα μου, άσε δε που μετά ειμαι πιο ψηλή από όλους και δεν λεει...
5. Τις περισσότερες φορές έτσι την πατάω και εγώ...πάντα νωρίτερα...

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Dodos

Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις! ;-)
Οι περισσότεροι άντρες πάντως νομίζω ότι τρελαίνονται για γόβες στιλέτο κτλ... :-(

@ Αταίριαστος

Κορυφαίο ρητό αλλά δε με συμφέρει! Καθόλου...

@ julia

1. Περίεργοι όλου του κόσμου ενωθείτε!
2. Χα χα!
3. Εμένα πάλι μου χάρισαν ένα κουτί σοκολατάκια... Και τα κερνάω δεξιά κι αριστερά γιατί θέλω να κρατήσω το κουτί! ;-)
5. Από τότε ειδικά που εμφανίστηκαν τα κινητά τα πράγματα χειροτέρεψαν! Γιατί πριν δε μπορούσαν να ενημερώσουν ότι θα αργήσουν και βιάζονταν λίγο.... Τώρα στέλνουν ένα "ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΡΧΟΜΑΙ" και ξεμπερδεύουν!

Νίνα είπε...

1.Εμενα απλως μου εβγαλαν το παρατσουκλι "Τατιανα" εννοωντας τη Στεφανιδου επειδη παντα ξερω τα πάντα για όλους και για όλα! Απο το καινουριο lip gloss της Mac μεχρι το πιο Funky κλαμπακι, και ποιος τα εχει με ποιον, ποιος χώρισε με ποια κτλ κτλ =) παρ'ολα αυτα κραταω μυστικα..δημοσιογραφικο απόρρητο!

2.Κι εγω το παλευω το pc. Απο λογισμικο κατι τις ξερω, απο βιδες κτλ...πρεπει να βρω γκομενο να κανει τη δουλεια =)

3.Μ'αρεσει μονο η πικρη ακουρα μαυρη σοκολατα =D τρελαινομαι!
Τις υπολοιπες δεν τις τρωω ουτε εγω δεν μ'αρεσουν!

4.Πιστευω οτι τα τακούνια εχουν φτιαχτεί για τις ψηλές και παρόλο που είμαι 1.81 λατρεύω τις γόβες!Παρόλα αυτά τις φοράω μονο σε εξόδους, καθημερινα κι εγω με τόσο τρέξιμο που έχω προτιμώ τα flat κι άνετα παπούτσια!

5.Είμαι υπερβολικα ασυνεπής στα ραντεβού μου , σε αντίθεση με τους περισσότερους φίλους μου.Πολλές φορές φτάνω σε δουλειές μέχρι και 1 μερα μετα και αναγκάζομαι να μαζέψω τα σπασμένα! Κι η πλάκα είναι ότι κι εγώ εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν αργούν οι άλλοι!