15.1.07

Όσα λεν οι άντρες μεταξύ τους...

Το Σάββατο είχαμε πάει με την Α. στο σπίτι της Ε. για καφεδάκι. Και φυσικά συζητάγαμε για άντρες! Συγκεκριμένα, για την τελευταία κατάκτηση της Α.!

- Ο Β. φιλάει απαίσια!

Πάνω σε αυτήν την ατάκα μπήκε στην κουζίνα ο Χ. και μας έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα!

- Πωωωω! Είστε πολύ κακές τελικά! Κανένας άντρας δε θα έλεγε κάτι τέτοιο!

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα! Τι συζητάνε οι γυναικοπαρέες, τι λένε οι άντρες όταν πίνουν τις μπύρες τους...

Ναι! Οι γυναίκες σχολιάζουμε συχνά το πως φιλάει κάποιος... Κι οι φράσεις "ο τάδε φιλάει υπέροχα", "ο δείνα φιλάει απαίσια", "ο τρίτος έχει πολύ ανοιχτό το στόμα", "ο άλλος δεν ξέρει τι να κάνει τη γλώσσα του" ακούγονται πολύ συχνά στις συζητήσεις μας...

Επίσης - άντρες, το ξέρω ότι δε θα σας αρέσει αυτό που θα πω - μιλάμε και για το... μέγεθος! Πάντως μην ανησυχείτε: Οι (εξειδικευμένες) μελέτες (της γνωστής γυναικοπαρέας) έχουν δείξει ότι τελικά αυτό που μετράει είναι κυρίως η τεχνική! ;-)

Πολύ συχνά πάλι, ξοδεύουμε ώρες αναλύοντας τη συμπεριφορά των ανδρών κι αναζητώντας τα πραγματικά τους συναισθήματα. Στο 99% των περιπτώσεων βέβαια πέφτουμε έξω και το κουράζουμε πολύ το ζήτημα. Τελικά οι άντρες δεν πρέπει να είναι και τόσο σύνθετα όντα. Αν ο άλλος δε σου δίνει σημασία το πιο πιθανό είναι ότι δε σε γουστάρει, κι όχι ότι το παίζει δύσκολος, είναι ντροπαλός, δεν ξέρει πως να σε πλησιάσει, προχτές πέθανε το χρυσόψαρό του κτλ...

Και τελικά πρέπει να μιλάμε για το σεξ πολύ περισσότερο από αυτούς. Ή τουλάχιστον με περισσότερες λεπτομέρειες! ;-)

Ο Χ. ανέλαβε να μας παρουσιάσει τα πράγματα από την πλευρά των αντρών. Βέβαια, το κατά πόσο είναι διαφωτιστική η ανάλυση του επί χ χρόνια δεσμευμένου Χ. για το θέμα τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ειδικά υπό την παρουσία της Ε.!

Οι άντρες λοιπόν αρνούνται κατηγορηματικά το ότι σχολιάζουν το πως φιλάει μια γυναίκα! Ή το τι κάνει στο κρεβάτι! Ή για την ακρίβεια, λένε και παραλένε τα του κρεβατιού! Απλά, χωρίς τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις εις βάθος δικές μας αναλύσεις (που ξεκινάμε από το τι φάγαμε το μεσημέρι για να καταλήξουμε στο πως φτάσαμε στο κρεβάτι και αναφέρουμε ακόμα και τη σειρά με την οποία μας έβγαλε ο άλλος τα ρούχα!). Μπορεί δηλαδή να πουν ότι η τάδε είναι καλή στο κρεβάτι, ότι κάνανε "τα πάντα", ή ότι καθόταν σαν ξυλάγγουρο! Αλλά μέχρι εκεί!

Μμμμ... Πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω μια συζήτηση ανδρών! Να δω επιτέλους τι λένε για τις γυναίκες! Αν και πόσο το αναλύουν το θέμα! Και να διαπιστώσω και πως καταμερίζουν το χρόνο τους: 33% ποδόσφαιρο - 33% gaming - 33% γκόμενες - 1% επικαιρότητα;

Κι επειδή δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα ούτε το να ντυθώ άντρας ούτε το να βγω στη γύρα με σύνεργα παρακολούθησης, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

9 σχόλια:

zouri1 είπε...

συνηθως λεμε τα παντα για τις γκομενες.Και δεν λεμε τιποτα για καποια σοβαρη σχεση.
Αλλα οταν λεμε τα παντα,εννουμε τα παντα.
Πως το κανει,τι κανει κλπ.κλπ.
Εγω ομως οταν καποιος μου πει τι κανει με μια που εχει σοβαρξ=η σχεσγ,τον κοβω αμεσως περα.Και ετσι τωρα κανενας φιλος μου,δεν θα στα πει αυτα.
Αλλα για ολες τις αλλες ,ξερουμε τα παντα.Και παντα καταληγουμε,
δεν κανονιζεις και τιποτα για μενα.
Αμαρτια εξομολογουμενη ουκ εστι αμαρτια

Αταίριαστος είπε...

Μόνο αν βάλεις κοριό θα μάθεις.

Carrie Vs Bridget είπε...

@ zouri1

Σωστός και ενδιαφέρων αυτός ο... κώδικας τιμής! ;-)

@ Αταίριαστος

Δε βοηθάς... Δε βοηθάς... :-(

Gordon είπε...

γκομενικά 65%
ποδόσφαιρικά-πολιτική-gaming 35%,
εκτός και πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό οπότε αλλάζουν τα ποσοστά...

jul είπε...

θα συμφωνήσω με το Ζούρι.
Οι άντρες μιλάνε για γκομενικά μόνο όταν ειναι "Γκομενα" Οταν η σχέση ειναι σοβαρή δεν λένε τίποτα και δεν δέχονται και πείράγματα..
Σαν και εμάς δηλαδη!!!!

Νίνα είπε...

εξαρταται..εγω γενικως δεν πολυ μιλαω..οκ το ομολογω οτι εχω μπει σε διαδικασια του να κουτσομπολεψω το πως φιλαει ή το μεγεθος αλλα το εκανα εν ειδει του κλασικου κουτσομπολιου μεταξυ των φιλεναδων μου..παντως συμφωνω κ εγω με ζουρι κ εγω αυτο εχω καταλαβει για τους ανδρες..οσο για πολυπλοκα οντα οπως λες δεν ειναι, αλλα ενα γυρισμα της μανιβελας στο κεφαλι το θελουν..ενιοτε ειναι "τα ζωα μου αργα"..!!!

civil είπε...

Yπάρχουν κάποια θέματα ταμπού, όπως το τι κάνει η (σοβαρή) σχέση σου στο κρεβάτι. Αλλά από εκεί και πέρα οι καλοί φίλοι τα λένε όλα ("Ρε μαλάκα, πόσο με φτιάχνει η κολλητή/ξαδέλφη/μάνα της δεν φαντάζεσαι!")
Επίσης νομίζω (στην παρέα μου)
Σχέσεις 20%
Ποδόσφαιρο 25%
Υπολογιστές/παιχνίδια 15%
Πολιτική/Δουλειά 20%
Ταξίδια 20%

Carrie Vs Bridget είπε...

@ Gordon

γκομενικά 65%???
Μάλιστα! Ενδιαφέρον!
Κι είναι πράγματι και το gaming θέμα συζήτησης, ε; Έτσι το έριξα για να δω αν θα πιάσει! Χε χε!

Μμμ... Ας καταρίψουμε λοιπόν κι έναν ακόμα μύθο (τώρα που το σκέφτομαι θα γράψω κι ένα αρθράκι γι αυτό). Κι οι γυναίκες μιλάμε για PC games και κονσόλες! Και για υπολογιστές φυσικά! ...Και για αθλητικά στην τελική! Μόνο που συνήθως σχολιάζουμε τους παίκτες! ;-)

@ julia

Εεεεελα τώρα! Εμείς τα λέμε όλα και για όλους! Απλά είμαστε λίγο πιο καλές όταν πρόκειται για την "επίσημη" σχέση! Κι αντίστοιχα οι φίλες μας είναι (όχι πάντα δυστυχώς) λίγο πιο ευγενικές όταν σχολιάζουν το άλλο μας μισό! ;-)

@ nina

Ε, κι εγώ για κουτσομπολιό μιλάω! Χε χε!
Τα ζώα μου είναι αργά, δε λες τίποτε ώρες ώρες! Γκρρρρ!

@ civil

Μμμμ! Ταξίδια 20%!!! Μου αρέσει η παρέα σου!

melanhappy είπε...

http://www.greenplastic.com/lyrics

ο φούφουτος προτείνει να ρίξτε ένα βλέφαρο στο morning bell