9.8.06

Sex χωρίς συναίσθημα...

Άλλη μια βραδιά με γυναικοπαρέα, καφεδάκια και κουβέντα... Και το θέμα; Ποιό άλλο; Οι άντρες! Και φυσικά το σεξ!
Οι φίλες μου εδώ και ώρα προσπαθούν να με πείσουν ότι εμείς οι γυναίκες δε μπορούμε να κάνουμε σεξ με κάποιον αν δεν αισθανόμαστε κάτι γι αυτόν... Κι όμως! Το σεξ είναι απλά άλλη μια βιολογική ανάγκη! Την οποία πρέπει να ικανοποιούμε αντί να καταφεύγουμε στις σοκολάτες, τα παγωτά και τα υπόλοιπα γνωστά υποκατάστατα! (ποιός παρήγγειλε σοκολατίνα;)
Μήπως όλη αυτή η παρεξήγηση οφείλεται στο γεγονός ότι μπερδεύουμε το σεξ με τον έρωτα; Με τον σύντροφο σου μπορεί να κάνεις έρωτα, με τον κούκλο όμως που γνώρισες στο μπαρ κάνεις απλά σεξ! Παθιασμένο σεξ χωρίς υποσχέσεις και γλυκόλογα (ίσως λίγα γλυκόλογα, έτσι, για να φτιάχνουμε κατάσταση)! Και μετά γεια σας και αντίο!
Κι επειδή στα λόγια όλα είναι εύκολα, είπα να το δοκιμάσω! Και το έκανα! Βγήκα με έναν φίλο, φλέρταρα άγρια και τελικά κατέληξα στο κρεβάτι του. Και πιστέψτε με, μέχρι την ώρα που σηκώθηκα ήταν όλα τόσο μα τόσο εύκολα! Ένιωθα υπέροχα, ανανεωμένη, γεμάτη... Όταν όμως ακούμπησα τα πόδια μου στο πάτωμα το ένιωσα να υποχωρεί, να χάνεται! Γιατί τελικά εμείς οι γυναίκες μπορούμε κάλιστα να κάνουμε σεξ χωρίς συναίσθημα. Τι γίνεται όμως όταν μετά το σεξ ανακαλύψουμε ότι πλέον έχουμε αισθήματα;
Τελικά μήπως τα one night stands είναι όντως ανδρικό προνόμιο;;;

2 σχόλια:

τέλσον είπε...

Το αντίστροφο θα έλεγα, έχω πολλές γυναίκες φίλες που είναι πιό κάθετες προς τα one night stands από ότι οι άντρες.

Το πρόβλημα έιναι λίγο διαφορετικό, οι περισσότεροι μπερδεύουν την ηδονή με τον έρωτα και αυτό είναι που κάνει τη Γή να γυρίζει. Η ηδονή εννοώ.

Νίνα είπε...

αχ το τελσον εχει δικιο :) η ηδονη πολλες φορες γεννα συναισθηματα..Και συμφωνω οτι οι γυναικες ειναι πιο καθετες σε τετοια θεματα!!! ενα One night stand δεν εχω καταφερει να κανω!!!!!!!!!!!ολοι θελανε κ συνεχεια!!!!!που ειτε σημαινει οτι ειμαι κουκλαρα υπεροχη καταπληκτικη κ με θελανε δικη τους (πραγμα αμφιβολο) ή.........μυθος το μονο σεξ!!! μυθος!!! Myth!!!!