3.1.10

Carrie Vs Bridget 5ος Κύκλος!

Τελικά προφανώς η Carrie δεν παντρεύτηκε... Ούτε η παρέα των 6 σκόρπισε στα πέρατα της γης (είχαμε μερικές μετακομίσεις αλλά... εμείς δε χωρίζουμε!). Η Ε. είναι ακόμα με τον Χ. Η Ν. εξακολουθεί να περιμένει την πίτα να πέσει. Η Α. το διαπραγματεύεται ακόμα για το αν θα σοβαρευτεί... Η Σ. έχει σχέση! Και η Μ. παντρεύτηκε πράγματι τον Ι. και... έχουν και παιδί!
Αλλά, σιγά σιγά! Θα σας ενημερώσω για όλα! Ας αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια σειρά...

Οι πρωταγωνιστές (και περίληψη των προηγουμένων)

Ε + Χ = L.F.E.

Ε.: η εδώ και χρόνια δεσμευμένη της παρέας! Αυτή και ο Χ. είναι μαζί από το λύκειο. Και ο Χ. είναι πρακτικά πλέον επίσημο μέλος της παρέας μας. Τους δουλεύουμε για το ποιος θα πρωτοβαφτίσει τα παιδιά τους, για το αν και πότε η μαμά του Χ. θα μάθει επιτέλους στην Ε. να φτιάχνει παστίτσιο και μουσακά, για το τι θα βάλουμε στο γάμο τους και λοιπές καφρίλες για το πότε θα βαρεθούν ο ένας τον άλλο και για το αν τους τρομάζει η ιδέα να... κλείσουν σεξουαλικά και να μη γνωρίσουν ποτέ άλλο ερωτικό σύντροφο!
Ο 5ος όμως κύκλος αυτού του blog τους βρίσκει σε φάση "άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη"... Βλέπετε, η Ε. διορίστηκε στη Σύρο κι ο Χ. έπιασε δουλειά στην εταιρεία του πατέρα του, στην Αθήνα. Πιεσμένα ωράρια, λίγες άδειες και μια θάλασσα στη μέση. Κι έχουμε φουρτούνες και υποψίες ότι πάμε για φούντο. Και πάλι όμως, ο καιρός θα δείξει...

Α. η αμετανόητη!

Η Α. είναι η πιο επισοδειακή από τις φίλες μου νομίζω... Βρίσκει γκόμενους παντού και πάντα, σπανίως τους κρατάει για πολύ, διηγείται (και της συμβαίνουν) τα πιο κουλά πράγματα και έχει σαν χόμπυ τη συλλογή (όχι πεταλούδων φυσικά, αλλά) περίεργων ανδρικών ονομάτων, εξωτικών κατακτήσεων και λοιπών στατιστικών.
Το 2009 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά της αλλά ελπίζω και εύχομαι (για το καλό του blog πάνω απ' όλα) ότι το 2010 θα είναι.. ενδιαφέρον! ;-)

Η μικρή που μεγάλωσε...

Η Σ., η μικρή της παρέας, παραμεγάλωσε... Στα 20 πλέον, έχει καταφέρει να φάει τις ήττες που της αναλογούν, να μπλέξει, να ξεμπλέξει, να τσακίσει το οικογενειακό παγωτό της παρηγοριάς, να ερωτευτεί, να απογοητευτεί, τα γνωστα...
Το νέο έτος μπήκε με την Σ. σε σχέση (!), με φαντάρο (!) και να προσπαθεί να συγχρονίσει τον... κύκλο της με τις άδειες του Α.!

Πέσε πίτα να σε φάω - extended version

Ποιά περιμένει ακόμα την πίτα; Μα, η Ν. φυσικά! Και δε στρώνει καν τραπέζι... Χρόνια τώρα! Και το εκνευριστικό είναι ότι συνήθως πέφτει η πίτα! Απλά όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελε! Και όπως έχω γράψει και παλιότερα, τώρα διανύει την περίοδο που θέλει σχέση (και είπαμε, για καθαρά πρακτικούς λόγους! για να μην ψάχνει-περιμένει μέχρι να πέσει η επόμενη)
Το 2010 πάντως προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τους άντρες που θα... ποθήσουν την Ν.! Γιατί, δε φτάνει που περιμένει από τον υποψήφιο να κάνει τα πάντα μόνος του, έχει ανεβάσει και τον πήχη ψηλά! (και την ένδειξη της ζυγαριάς τόσο χαμηλά που εγώ αμφιβάλω αν κυκλοφορεί άντρας σε τόσο petit έκδοση)

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς ακόμα καλύτερα!

Μπορεί ο Ι. να μας παίδεψε λιγουλάκι, το πήρε όμως το κορίτσι! Ο λόγος προφανώς για τη Μ., το άτομο που φέρνω πάντα σαν παράδειγμα στη μάνα μου όταν με ρωτάει αν και πότε έχω σκοπό να σοβαρευτώ! Βίος και πολιτεία στα "νιάτα" της, όταν ένιωσε το βιολογικό της ρολόι να χτυπάει (κοίτα να δεις που τελικά είχε!) τα πράγματα εξελίχτηκαν όπως μόνο στις ελληνικές ταινίες έχουμε συνηθίσει. Ξαναβρήκε τον πρώτο της έρωτα, παντρεύτηκαν και η μικρή Κ. - η κόρη τους - έκανε τις προάλλες τα πρώτα της βήματα!

Κι εγώ;

Ο νεός χρόνος με βρήκε με καινούρια δουλειά, καινούριο σπίτι, καινούριους φίλους, υλικό για νέα posts και με στόχο να ξαναρχίσω να γράφω εδώ τα κατορθώματά μας.

Θα μας αντέξετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: